Η παρουσία του Μάικλ Εσιέν στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό ήταν η… σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι στον Παναθηναϊκό για τον Γκανέζο. Ο Στραματσόνι είναι εξαιρετικά αμφίβολο αν θα του δώσει έστω κι ένα λεπτό συμμετοχής στο εξής, με αποτέλεσμα ο ποδοσφαιριστής να είναι επί της ουσίας «τελειωμένος» από το «τριφύλλι».
Ήδη στη διοίκηση έχει αρχίσει η προσπάθεια για να λυθεί το συμβόλαιο του πολύπειρου μέσου, κάτι που γίνεται εδώ κι αρκετό καιρό και με τον Γενς Βέμερ που επίσης δεν υπολογίζεται από τον «Στράμα». Οι «πράσινοι» προσπαθούν από τώρα να λύσουν τα συμβόλαια των δυο παικτών, ενώ αν αυτό δεν γίνει ως το καλοκαίρι δεν αποκλείεται να συζητήσουν και προτάσεις από συλλόγους που ενδεχομένως θα θέλουν να τους αποκτήσουν.
leoforos.gr

Σημείωση: Τα σχόλια που εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα αποτελούν προσωπικές απόψεις των χρηστών που τα δημοσίευσαν και δεν εκφράζουν απαραίτητα τις θέσεις ή απόψεις του Lamianow.gr.
Σε ορισμένες περιπτώσεις, σχόλια που έχουν διατυπωθεί δημόσια σε κοινωνικά δίκτυα ενδέχεται να εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα, όταν έχουν δημοσιευθεί κάτω από σχετικές αναρτήσεις του ίδιου άρθρου. Το Lamianow.gr δεν φέρει ευθύνη για το περιεχόμενο αυτών των σχολίων.
Αν κάποιο σχόλιο θεωρείτε ότι παραβιάζει δικαιώματα, είναι προσβλητικό ή έχει αποσυρθεί από την αρχική του πηγή, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο lamianow.gr@gmail.com για την άμεση αφαίρεσή του.