Στη σύλληψη αλλοδαπού ο οποίος έκλεβε αβοκάντο και στη συνέχεια τα διέθετε προς πώληση μέσα από σελίδα κοινωνικής δικτύωσης, προχώρησε η Αστυνομία στα Χανιά.
Ο συλληφθείς όπως αναφέρει σε ανακοίνωση της η ΕΛΑΣ αφαιρούσε, σε διάφορα χρονικά διαστήματα, από αγροτεμάχιο σε περιοχή του Δήμου Χανίων ποσότητες αβοκάντο και στη συνέχεια τις διέθετε προς πώληση μέσω σελίδας κοινωνικής δικτύωσης (facebook).
Η δράση του ολοκληρώθηκε χθες, όταν μετά από προκαθορισμένο ραντεβού μαζί του αστυνομικοί που εμφανίστηκαν ως πελάτες τον συνέλαβαν.
Η προανάκριση για την υπόθεση διενεργείται από την υποδιεύθυνση Ασφαλείας Χανίων.
gazzetta.gr

Σημείωση: Τα σχόλια που εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα αποτελούν προσωπικές απόψεις των χρηστών που τα δημοσίευσαν και δεν εκφράζουν απαραίτητα τις θέσεις ή απόψεις του Lamianow.gr.
Σε ορισμένες περιπτώσεις, σχόλια που έχουν διατυπωθεί δημόσια σε κοινωνικά δίκτυα ενδέχεται να εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα, όταν έχουν δημοσιευθεί κάτω από σχετικές αναρτήσεις του ίδιου άρθρου. Το Lamianow.gr δεν φέρει ευθύνη για το περιεχόμενο αυτών των σχολίων.
Αν κάποιο σχόλιο θεωρείτε ότι παραβιάζει δικαιώματα, είναι προσβλητικό ή έχει αποσυρθεί από την αρχική του πηγή, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο lamianow.gr@gmail.com για την άμεση αφαίρεσή του.