Τα έντονα καιρικά φαινόμενα που “χτύπησαν” κατά την διάρκεια της χθεσινής ημέρας αλλά και τα ξημερώματα της Τετάρτης την Δυτική Φθιώτιδα είχαν δυστυχώς και… παρεπόμενα. Στην Κολοκυθιά Φθιώτιδας είχαμε κατολίσθηση εντός του χωριού. Όπως περιγράφουν οι κάτοικοι η κατάσταση ελέγχεται αφού η ανταπόκριση του Προέδρου του χωριού κ. Φώτη Μπουγά ήταν άμεση. Μάλιστα όπως σημειώνεται θα γίνει αποκομιδή των φερτών υλικών και αποκατάσταση της κ
υκλοφορίας του δρόμου έως και αύριο.
υκλοφορίας του δρόμου έως και αύριο.
Σημείωση: Τα σχόλια που εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα αποτελούν προσωπικές απόψεις των χρηστών που τα δημοσίευσαν και δεν εκφράζουν απαραίτητα τις θέσεις ή απόψεις του Lamianow.gr.
Σε ορισμένες περιπτώσεις, σχόλια που έχουν διατυπωθεί δημόσια σε κοινωνικά δίκτυα ενδέχεται να εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα, όταν έχουν δημοσιευθεί κάτω από σχετικές αναρτήσεις του ίδιου άρθρου. Το Lamianow.gr δεν φέρει ευθύνη για το περιεχόμενο αυτών των σχολίων.
Αν κάποιο σχόλιο θεωρείτε ότι παραβιάζει δικαιώματα, είναι προσβλητικό ή έχει αποσυρθεί από την αρχική του πηγή, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο lamianow.gr@gmail.com για την άμεση αφαίρεσή του.