Στερεά Ελλάδα : Τι αποφάσισε η Περιφέρεια για τα σχολεία – Που θα είναι κλειστά

Lamianow.gr By Lamianow.gr
2 Min Read

Οι χιονοπτώσεις, ο παγετός αλλά και το νέο κύμα κακοκαιρίας που αναμένεται από το βράδυ της Κυριακής ανάγκασε την Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας να προβεί σε μετάθεση της ώρας έναρξης των σχολείων την Δευτέρα.

Διαβάστε την σχετική απόφαση

Με απόφαση του Περιφερειάρχη Στερεάς Ελλάδας κ. Φάνη Σπανού, κατόπιν συνεννόησης με την Περιφερειακή Διεύθυνση Εκπαίδευσης Στερεάς Ελλάδας και λόγω του παγετού που επικρατεί σε αρκετές περιοχές, αποφασίστηκε για αύριο, Δευτέρα 18 Ιανουαρίου 2021, η μετάθεση της ώρας έναρξης λειτουργίας των σχολικών μονάδων στις 10.00 πμ.
Αναλόγως, θα προσαρμοστούν και τα δρομολόγια μεταφοράς μαθητών, ώστε να ελαχιστοποιηθούν οι κίνδυνοι από τις μετακινήσεις κλπ.

Κατά τόπους και ανάλογα με τις συνθήκες που επικρατούν, οι δημοτικές αρχές δύνανται να αποφασίσουν για τη λειτουργία ή μη των σχολικών μονάδων χωρικής τους αρμοδιότητας.

Κλειστά θα παραμείνουν τα σχολεία, τα νηπιαγωγεία και οι παιδικοί σταθμοί στον δήμο Διστόμου – Αράχωβας -Αντίκυρας όπως αποφάσισε ο δήμαρχος Γιάννης Σταθάς.

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Σας ενημερώνουμε ότι λόγω του παγετού και των πολύ χαμηλών θερμοκρασιών που επικρατούν, αύριο Δευτέρα 18 Ιανουαρίου 2021, θα παραμείνουν κλειστά όλα τα Δημοτικά Σχολεία, τα Νηπιαγωγεία καθώς και οι Παιδικοί Σταθμοί του Δήμου Διστόμου Αράχωβας Αντίκυρας για την ασφάλεια των μαθητών.

Για οποία νεότερη εξέλιξη σε σχολικές μονάδες της Στερεάς Ελλάδας θα σας ενημερώσουμε. 

Share This Article
Follow:
Η ανεξάρτητη ηλεκτρονική εφημερίδα ενημέρωσης της Λαμίας και της Στερεάς Ελλάδας. Γιατί η ενημέρωση χρειάζεται άποψη.
Leave a comment

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *