Σήμερα Πέμπτη 10 Μαρτίου και ώρα 10.00, στο γραφείο Περιφερειάρχη, στη Λαμία (Υψηλάντη 1),
θα υπογραφεί η προγραμματική σύμβαση μεταξύ της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας και του Ινστιτούτου Prolepsis για την υλοποίηση του προγράμματος ΔΙΑΤΡΟΦΗ σε σχολεία της Περιφέρειας.
Μέσω του εν λόγω προγράμματος, θα παρέχονται δωρεάν γεύματα σε 3.000 μαθητές της Στερεάς Ελλάδας, μέχρι το τέλος της σχολικής χρονιάς.

Σημείωση: Τα σχόλια που εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα αποτελούν προσωπικές απόψεις των χρηστών που τα δημοσίευσαν και δεν εκφράζουν απαραίτητα τις θέσεις ή απόψεις του Lamianow.gr.
Σε ορισμένες περιπτώσεις, σχόλια που έχουν διατυπωθεί δημόσια σε κοινωνικά δίκτυα ενδέχεται να εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα, όταν έχουν δημοσιευθεί κάτω από σχετικές αναρτήσεις του ίδιου άρθρου. Το Lamianow.gr δεν φέρει ευθύνη για το περιεχόμενο αυτών των σχολίων.
Αν κάποιο σχόλιο θεωρείτε ότι παραβιάζει δικαιώματα, είναι προσβλητικό ή έχει αποσυρθεί από την αρχική του πηγή, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο lamianow.gr@gmail.com για την άμεση αφαίρεσή του.