Άγριες Μέλισσες spoiler: Ο Βόσκαρης είναι ετεροθαλής αδελφός του Δούκα

LamiaNow News
By LamiaNow News Add a Comment
2 Min Read
Ο Βόσκαρης κρύβει πολλούς άσους στο μανίκι και δύσκολα θα τον παγιδεύσει η Ελένη στις «Άγριες μέλισσες»

Ένα αγώνας ψυχικής επιβίωσης είναι οι σχέσεις των ηρώων στις «Άγριες Μέλισσες» με τις τρεις αδελφές Σταμίρη να αντιμετωπίζουν προκλήσεις και διλήμματα στη συνέχεια των επεισοδίων στο Διαφάνι. Ο Τάκης επέστρεψε στο Διαφάνι και θα εκβιάσει τη Δρόσω με τα δύο μυστικά της: την Τρούμπα και τον Σέργιο, ενώ ο Νικηφόρος θα μάθει με κάποιο τρόπο ότι ο Τάκης εκβιάζει την Ασημίνα για να της πάρει λεφτά και θα αντιδράσει με βία. Η Ασημίνα το σκάει με τον μικρό Σέργιο και ο Μπάμπης συλλαμβάνεται για την εξαφάνιση της Ασημίνας.

Σύμφωνα με τα spoilers για την εξέλιξη των επεισοδίων στις «Άγριες Μέλισσες» που ανέφερε ο δημοσιογράφος Γιάννης Πουλόπουλος στην εκπομπή «Ευτυχείτε!», ο βασανιστής της Ελένης, Μάνος Βόσκαρης (ρόλο που ερμηνεύσει ο ηθοποιός Βασίλης Μπισμπίκης) είναι στην πραγματικότητα ετεροθαλής αδελφός του Δούκα, του Μιλτιάδη και της Ανέτ. Το κλειδί του μυστηρίου κρατά ο πατέρας Σέργιος Σεβαστός, που ήξερε πως πήρε κοντά του το νόθο παιδί του από παράνομη σχέση του. Η «περίπτωση» του Μελέτη είχε ξανασυμβεί στο σπίτι των Σεβαστών!

Στην εκπομπή «Πρωινό» το spoiler του Αλέξη Μίχα αφορά στην ιστορία του Βόσκαρη με τη Σοφούλα. Ο Τόλλιας μαθαίνει το παρελθόν του Βόσκαρη από τον Λάμπρο και απαγορεύσει στη Σοφούλα να τον ξαναδεί. Η Σοφούλα από αντίδραση αποφασίζει να πει “ναι” στην πρόταση γάμου που της κάνει ο Βόσκαρης. Θα γίνει χαμός με αυτή την ιστορία και τελικά Βόσκαρης και Σοφούλα θα παντρευτούν.

πηγή ethnos.gr
Share This Article
Leave a comment

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *