Αυτό που κανείς δεν έγραψε από το χαμό στη Λίγκα!

Lamianow.gr
2 Min Read

Η κόντρα μεταξύ Ολυμπιακού και ΠΑΟΚ, όπως ήταν αναμενόμενο, μονοπώλησε το ενδιαφέρον στη σημερινή συνεδρίαση της Σούπερ Λιγκ, ωστόσο υπήρξαν και άλλες σημαντικές ειδήσεις που βγήκαν από τη συνάντηση των ιδιοκτητών.

Μάλιστα, κάποιες από αυτές αφορούν το κοινό μέτωπο Παναθηναϊκού, ΠΑΟΚ και ΑΕΚ, το οποίο σήμερα δεν εμφανίστηκε και τόσο …ενωμένο, όσο πολλοί περίμεναν.

Μπορεί ο Δημήτρης Μελισσανίδης, στην αρχή της τοποθέτησής του να τόνισε πως συμφωνεί σε όλα με τον Ιβάν Σαββίδη, ωστόσο ξεκαθάρισε πως η Ένωση θέλει να συνεχιστεί το Κύπελλο, τη στιγμή που στον Δικέφαλο πρότειναν διακοπή και του πρωταθλήματος!

Μάλιστα, εκεί υπήρξε και ένας σύντομος διάλογος ανάμεσα στον Τίγρη και τον μεγαλομέτοχο του ΠΑΟΚ, όπου δόθηκαν σχετικές εξηγήσεις.

Εγώ θέλω να γίνει γιατί μου δίνεται η ευκαιρία να διεκδικήσω για το πρεστίζ της ΑΕΚ ένα τίτλο και να τον κατακτήσω“, είπε ο Μελισσανίδης για να απαντήσει ο Σαββίδης: “Εγώ δεν αλλάζω άποψη, άλλωστε έχουμε συμφωνήσει ότι πρέπει να διακοπεί η διαδικασία“!

Στη συνέχεια, ακολούθησε κορυφαία ατάκα από το αφεντικό της ΑΕΚ: “Με τον Σαββίδη μέσα στο γήπεδο θα είναι ο θάνατός σου η ζωή μου, αλλά εκτός και με τον Σαββίδη και όλοι μαζί, καλούμαστε να κάνουμε το παν για ένα σωστό ποδόσφαιρο“.

Πάντως, η τοποθέτηση αυτή, για την ώρα τουλάχιστον, δε φαίνεται να “ενόχλησε” ιδιαίτερα την πλευρά του ΠΑΟΚ, η οποία αντίθετα εμφανίζεται τουλάχιστον προβληματισμένη με τη στάση του …Παναθηναϊκού και κυρίως με το γεγονός πως ο Γιάννης Αλαφούζος δεν κατάφερε (λόγω σημαντικού προσωπικού προβλήματος, όπως ανέφεραν από το Τριφύλλι) να είναι στη συνεδρίαση!

via

Share This Article
Follow:
Η ανεξάρτητη ηλεκτρονική εφημερίδα ενημέρωσης της Λαμίας και της Στερεάς Ελλάδας. Γιατί η ενημέρωση χρειάζεται άποψη.
Leave a comment

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *