Από θαύμα σώθηκε ένα δεκάχρονο αγοράκι από τη Σκιάθο, το οποίο σύμφωνα με όσα καταγράφηκαν και από την Αστυνομία, έπεσε από ταράτσα κατοικίας γείτονα στο νησί!
Άγνωστο για ποιο λόγο το παιδί βρίσκονταν στην ταράτσα του σπιτιού και έπεσε στις 17.30 περίπου το απόγευμα της Πρωτοχρονιάς, με αποτέλεσμα να υποστεί κακώσεις στο κεφάλι αλλά και στα ποδαράκια του.
Αμέσως, στήθηκε επιχείρηση για την μεταφορά του αρχικά στο Νοσοκομείο Βόλου, όπου διακομίστηκε χθες το απόγευμα με ιδιωτικό σκάφος.
Σύμφωνα με το magnesianews.gr, οι γιατροί του νοσοκομείου παρείχαν τις πρώτες βοήθειες, ωστόσο έκριναν ότι χρειαζόταν να μεταφερθεί στην Παιδιατρική κλινική του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Λάρισας, όπου και σύμφωνα με πληροφορίες, μεταφέρθηκε αργά το βράδυ της Πρωτοχρονιάς. Η διακομιδή έγινε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, συνοδεία ιατρού.

Σημείωση: Τα σχόλια που εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα αποτελούν προσωπικές απόψεις των χρηστών που τα δημοσίευσαν και δεν εκφράζουν απαραίτητα τις θέσεις ή απόψεις του Lamianow.gr.
Σε ορισμένες περιπτώσεις, σχόλια που έχουν διατυπωθεί δημόσια σε κοινωνικά δίκτυα ενδέχεται να εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα, όταν έχουν δημοσιευθεί κάτω από σχετικές αναρτήσεις του ίδιου άρθρου. Το Lamianow.gr δεν φέρει ευθύνη για το περιεχόμενο αυτών των σχολίων.
Αν κάποιο σχόλιο θεωρείτε ότι παραβιάζει δικαιώματα, είναι προσβλητικό ή έχει αποσυρθεί από την αρχική του πηγή, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο lamianow.gr@gmail.com για την άμεση αφαίρεσή του.