Εφιάλτης για 20χρονη: Την παράτησε στην ερημιά ο αρραβωνιαστικός της μετά τον καυγά που είχαν

Δήμητρα Γιωτίδου
By Δήμητρα Γιωτίδου Add a Comment
1 Min Read

Εφιάλτης στην Ζουμπάτα στην περιοχή της Πάτρας για 20χρονη κοπέλα, ο αρραβωνιαστικός της οποίας… την παράτησε σε ερημική περιοχή μετά από έντονο τσακωμό! Όλα συνέβησαν σύμφωνα με το dete.gr στη 1 τα ξημερώματα της Δευτέρας όταν το ΕΚΑΒ δέχθηκε τηλεφώνημα από τη νεαρή η οποία έντρομη τους εξηγούσε τι είχε συμβεί. Στην περιοχή δεν υπήρχε φωτισμός, το σήμα του κινητού δεν ήταν καλό και η 20χρονη ήταν σε απόγνωση.

Λίγο νωρίτερα ο αρραβωνιαστικός της, στην κυριολεξία την είχε πετάξει έξω από το αυτοκίνητο μετά από τσακωμό!Η τηλεφωνήτρια στο ΕΚΑΒ με τα χίλια ζόρια κατάφερε να συνεννοηθεί και τελικά ειδοποίησε την αστυνομία. Περιπολικό έσπευσε προς αναζήτηση της νεαρής η οποία προφανώς κινδύνευε ακόμη και να χαθεί! Μετά από δύο ώρες η 20χρονη εντοπίστηκε αλλά στην θέση Μοίρα!

Μέσα σε απόλυτο σκοτάδι! Στο μεταξύ και ο αρραβωνιαστικός της είχε μετανιώσει για την ενέργειά του και είχε επιστρέψει προς αναζήτησή της!Η κοπέλα είχε υποστεί σοκ και όπως ήταν φυσικό την είχε κυριεύσει ο φόβος και η αγωνία!Δεν γνωρίζουμε αν το ζευγάρι… τα βρήκε, έστω και μετά από αυτή την ενέργεια του 25χρονου, όμως είναι βέβαιο πως η κοπέλα δεν θέλησε να υποβάλει μήνυση εναντίον του.

πηγή

Share This Article
Leave a comment

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *