Ευχάριστα τα νέα από νοσοκομείο στο Ρίο για τον 8χρονο Γιάννη, που έχει «χτυπηθεί» από το σύνδρομο Καβασάκι που ήρθε ως επιπλοκή του κορονοϊού.
Σύμφωνα με τους γιατρούς του στα επόμενα 24ωρα θα πάρει εξιτήριο, καθώς η κλινική του εικόνα έχει βελτιωθεί αισθητά.
Νωρίτερα θα μεταφερθεί εκτός ΜΕΘ, καθώς δεν χρειάζεται να υποστηρίζεται αναπνευστικά από μάσκα. «Δεν θέλω να το σκέφτομαι. Μία δοκιμασία ήταν. Ευχαριστούμε τους γιατρούς» είπε συγκινημένη στο Open TV η μητέρα του παιδιού, ενώ ο πατέρας του 8χρονου δήλωσε: «Πετάω με το παιδί μου που λέει ότι θέλει να γίνει αστροναύτης, έτσι πετάω και εγώ από τη χαρά μου».
Μόλις 134 περιστατικά του σύνδρομου Καβασάκι έχουν καταγραφεί σε όλο τον κόσμο, μία σπάνια λοιπόν περίπτωση, που όπως όλα δείχνουν θα έχει αίσια κατάληξη.

Σημείωση: Τα σχόλια που εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα αποτελούν προσωπικές απόψεις των χρηστών που τα δημοσίευσαν και δεν εκφράζουν απαραίτητα τις θέσεις ή απόψεις του Lamianow.gr.
Σε ορισμένες περιπτώσεις, σχόλια που έχουν διατυπωθεί δημόσια σε κοινωνικά δίκτυα ενδέχεται να εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα, όταν έχουν δημοσιευθεί κάτω από σχετικές αναρτήσεις του ίδιου άρθρου. Το Lamianow.gr δεν φέρει ευθύνη για το περιεχόμενο αυτών των σχολίων.
Αν κάποιο σχόλιο θεωρείτε ότι παραβιάζει δικαιώματα, είναι προσβλητικό ή έχει αποσυρθεί από την αρχική του πηγή, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο lamianow.gr@gmail.com για την άμεση αφαίρεσή του.