Κάθε προηγούμενο αρνητικό ρεκόρ έσπασαν το βράδυ της Δευτέρας τα κρούσματα κορωνοιου στην περιοχή της Φθιώτιδας. Όπως σας ενημερώσαμε και νωρίτερα ανακοινώθηκαν από τον ΕΟΔΥ 42 νέα κρούσματα. Σύμφωνα με την συγκεκριμένη ενημέρωση τα 17 είναι τα τελευταία κρούσματα που εντοπίστηκαν σε γηροκομείο της Λαμίας ανάμεσα στα οποία είναι και οι 14 τρόφιμοι (από 65- 98 ετών) και 3 υπάλληλοι (37,51,59 ετών).΄
Για την ακρίβεια έχουμε 14 άνδρες: Εναν 50χρονο από χωριό της Δυτικής Φθιώτιδας (Μεσοποταμία) έναν 39χρονο από την Κάτω Τιθορέα, δύο άτομα από την Αμφίκλεια 63 και 70 ετών και τους παρακάτω δέκα άνδρες από την Λαμία (44,83,70,85,7,72,54,18,56, 37 ετών).
Ακόμη έχουμε και 11 γυναίκες. Μια 39χρονη από το Νέο Μοναστήρι, μια 37χρονη από την Αταλάντη και εννιά από την περιοχή της Λαμίας των εξής ηλικιών: 7,52,73,62,10,46,30,44 ετών (συν μια ακόμη που αναζητούνται τα ακριβή στοιχεία της).

Σημείωση: Τα σχόλια που εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα αποτελούν προσωπικές απόψεις των χρηστών που τα δημοσίευσαν και δεν εκφράζουν απαραίτητα τις θέσεις ή απόψεις του Lamianow.gr.
Σε ορισμένες περιπτώσεις, σχόλια που έχουν διατυπωθεί δημόσια σε κοινωνικά δίκτυα ενδέχεται να εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα, όταν έχουν δημοσιευθεί κάτω από σχετικές αναρτήσεις του ίδιου άρθρου. Το Lamianow.gr δεν φέρει ευθύνη για το περιεχόμενο αυτών των σχολίων.
Αν κάποιο σχόλιο θεωρείτε ότι παραβιάζει δικαιώματα, είναι προσβλητικό ή έχει αποσυρθεί από την αρχική του πηγή, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο lamianow.gr@gmail.com για την άμεση αφαίρεσή του.