Πέτσας: Ο Τσίπρας ήταν στα κότερα με πούρα ενώ ο Μητσοτάκης πήρε ένα τσουρέκι

1 Min Read

Για «απελπισμένη αντιπολίτευση» έκανε λόγο ο Στέλιος Πέτσας κληθείς να σχολιάσει δύο φωτογραφίες του Κυριάκου Μητσοτάκη που είδαν το φως της δημοσιότητας τις τελευταίες ημέρες.

-Advertisement-
ΠΑΠΑΙΩΑΝΝΟΥ

Ο Τσίπρας ήταν στα κότερα με πούρα κι ο Μητσοτάκης στην Πάρνηθα και παίρνει ένα τσουρέκι» είπε χαρακτηριστικά ο κυβερνητικός εκπρόσωπος μιλώντας στο ραδιόφωνο του ΣΚΑΙ και καταλήγοντας: «το τι διάσταση θέλει να δώσει μια απελπισμένη αντιπολίτευση είναι άλλο».

Σημειώνεται ότι ο Στέλιος Πέτσας αναφέρθηκε στις φωτογραφίες του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ σε κότερο επιχειρηματία τον Αύγουστο του 2018, μετά τη φωτιά στο Μάτι, αντιπαραβάλλοντας τις φωτογραφίες του πρωθυπουργού στις οποίες καταγράφηκε να αγοράζει τσουρέκι στη Θεσσαλονίκη και να κάνει βόλτα με ποδηλάτες στην Πάρνηθα.

reader

-Advertisement-
ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΑΣ

Share This Article
Δεν υπάρχουν Σχόλια

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *