«Ξεσπάθωσε» ο Μπέος για τη μάσκα: Ήταν λάθος, αλλά… έχω αντισώματα και δεν κολλάω

LamiaNow News
By LamiaNow News Add a Comment
3 Min Read

«Λάθος» χαρακτήρισε την κίνησή του να κατεβάσει τη μάσκα ενώ περπατούσε στο κέντρο του Βόλου ο Αχιλλέας Μπέος, υποστηρίζοντας ωστόσο πως «έχω αντισώματα, δεν κολλάω και δεν με κολλάνε» ενώ κάλεσε τους πολίτες να… μην δίνουν σημασία αφού «ο Μαρινάκης» ευθύνεται για τις εικόνες που έκαναν τον γύρο του διαδικτύου.

«Η μάσκα είναι από κάτω, τη φοράω δίπλα στο αυτί μου. Πλέον έχω αντισώματα, δεν κολλάω και δεν με κολλάνε. Όμως σε μία βόλτα που έκανα, τα 50 λεπτά φορούσα τη μάσκα και έτυχε σε λίγα λεπτά να τη βγάλω να πιω νερό. Μη δίνεται σημασία εσείς, ο Μαρινάκης τα κάνει αυτά. Το έδειξαν τα σάιτ, ασχολήθηκαν με αυτό, δεν ασχολήθηκαν ότι βγήκα στην παγωνιά να δω την πόλη. Είπα ότι ήταν λάθος, ήταν μια κακιά στιγμή, ένα στιγμιαίο λάθος, άλλοι έκαναν παιδιά από στιγμιαίο λάθος. Έτυχε να πιω έναν νερό, έναν καφέ, κατέβασα τη μάσκα και ήταν λάθος» είπε ο Αχιλλέας Μπέος στο ΟPEN.

«Οφείλουμε όλοι να σεβαστούμε τους εαυτούς μας, να φοράμε μάσκες» τόνισε.

«Ευχαριστώ τον Θεό που αυτή τη στιγμή βρίσκομαι εδώ και τους γιατρούς στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Λάρισας» είπε αναφερόμενος στον κορονοϊό και την νοσηλεία του στο νοσοκομείο.

«Είναι μια περιπέτεια που εύχομαι να μην ζήσει κανένας άνθρωπος, εγώ την έζησα ήπια και βγήκα δυνατός. Ήμουν σε ένα δωμάτιο με τέσσερις τοίχους σε θάλαμο αρνητικής πίεσης. Δεν είχα επαφή με κανέναν, μόνο τηλέφωνα και μηνύματα. Αλλά δεν έχεις και διάθεση όταν είσαι έτσι, ταξιδεύεις στο άγνωστο και έχεις ακούσει τόσα πολλά. Εύχομαι κανένας να μην το περάσει», τόνισε ο κ. Μπέος.

Ο ίδιος δηλώνει πως «δεν είχα κανένα σύμπτωμα, ούτε πυρετό, ούτε βήχα, ούτε διάρροια, είχα γεύση. Πονούσαν μόνο τα κόκαλά μου, είχα μυαλγίες και από ανησυχία έκανα δύο μοριακά τεστ. Μετά από εννέα μέρες, το τρίτο βγήκε θετικό. Θεωρώ ότι όλοι την ίδια θεραπεία παίρνουμε. Μέσα από ορό έπαιρνα ένα κοκτέιλ φαρμάκων και όταν ρώτησα τους γιατρούς μου είπαν πως ήρθε από τις ΗΠΑ και πιστεύουν ότι αυτό είχε πάρει και ο Τραμπ».

«Στο θέμα της ασθένειας οι άνθρωποι είμαστε όλοι ίδιοι. Κάθισα μία εβδομάδα στο νοσοκομείο, βγήκε αρνητικό το τεστ και οι εξετάσεις μου ήταν καλές. Μου έδωσαν τέσσερις ενέσεις, τέσσερα χάπια και κορτιζόνη. Πήγα σπίτι με τα εγγόνια μου και συνέχισα τη θεραπεία», αποκάλυψε.

reader

Share This Article
Leave a comment

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *