Έπεσε ξύλο στην προπόνηση του ΠΑΣ Λαμία-στο νοσοκομείο ποδοσφαιριστής!

Lamianow.gr
2 Min Read

Η απογοήτευση είναι έκδηλη στον ΠΑΣ Λαμία μετά την ήττα στην Ριζούπολη. Χθες μάλιστα ένα άσχημο περιστατικό ήρθε να κάνει την κατάσταση ακόμη πιο βαριά. Για την ακρίβεια στην χθεσινή προπόνηση δύο ποδοσφαιριστές της ομάδας πιάστηκαν στην κυριολεξία στα χέρια με τον έναν εκ των δύο μάλιστα, τον πιο βραχύσωμο, να οδηγείται μέχρι και το νοσοκομείο για να του “μπατάρουν” το κεφάλι!

Όλα ξεκίνησαν στο οικογενειακό διπλό όταν σε μια φάση όπου ο μεσοεπιθετικός (βραχύσωμος ποδοσφαιριστής του ΠΑΣ) έβαλε δυνατά το πόδι του χτυπώντας κεντρικό αμυντικό της ομάδας ο οποίος θεώρησε ότι το έκανε εσκεμμένα.

Ο τελευταίος αντέδρασε άμεσα και μάλιστα πολύ άσχημα, χτυπώντας τον μεσοεπιθετικό της ομάδας δυνατά στο κεφάλι στέλνοντας τον ως το νοσοκομείο, χωρίς πάντως κάποιο σοβαρό τραύμα. Η αντίδραση των υπολοίπων ήταν άμεση απομακρύνοντας τον κεντρικό αμυντικό της ομάδας ο οποίος θα λογοδοτήσει στην διοίκηση για την συμπεριφορά του. Οι φίλοι της ομάδας που παρακολούθουσαν την προπόνηση έμειναν άναυδοι απο το περιστατικό.

Φυσικά και γνωρίζουμε πρόσωπα  ωστόσο δεν είναι στόχος μας να αποκαλύψουμε και να στιγματίσουμε τους ποδοσφαιριστές αυτή την στιγμή. Το περιστατικό θεωρείται λήξαν με τους παίκτες να τα έχουν ήδη βρει σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες.

Η διοίκηση φυσικά είναι αρμόδια να επιληφθεί του θέματος και έχει ήδη λάβει τα μέτρα της.

Π.Κατσώνης

Share This Article
Follow:
Η ανεξάρτητη ηλεκτρονική εφημερίδα ενημέρωσης της Λαμίας και της Στερεάς Ελλάδας. Γιατί η ενημέρωση χρειάζεται άποψη.
Leave a comment

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *