Τουλάχιστον 16 άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους και άλλοι 25 τραυματίστηκαν στη Νικαράγουα όταν φορτηγό ενεπλάκη σε τροχαίο δυστύχημα, σε περιοχή που βρέχεται από την Καραϊβική Θάλασσα, και υπέστη πρόσφατα μεγάλες καταστροφές από δύο κυκλώνες, μετέδωσαν χθες Δευτέρα κρατικά ΜΜΕ.
Τα θύματα, ανάμεσά τους ένα βρέφος, επέβαιναν σε φορτηγό που είχε ξεκινήσει από τη Βασλάλα, 245 χιλιόμετρα βόρεια από τη Μανάγκουα, δήλωσε ο δήμαρχος Χερμάν Βάργκας σε δημόσια ΜΜΕ.
Το δυστύχημα σημειώθηκε στην κοινότητα Οκότε Τούμα και οφειλόταν σε βλάβη στη μηχανή του φορτηγού, που ανατράπηκε, διευκρίνισε ο αιρετός.
Η περιοχή επλήγη σκληρά από τους κυκλώνες Ήτα και Γιώτα μέσα σε 13 ημέρες. Τα ακραία καιρικά φαινόμενα άφησαν πίσω τους 21 νεκρούς και προκάλεσαν εκτεταμένες πλημμύρες και ζημιές σε υποδομές.
πηγή: SDNA

Σημείωση: Τα σχόλια που εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα αποτελούν προσωπικές απόψεις των χρηστών που τα δημοσίευσαν και δεν εκφράζουν απαραίτητα τις θέσεις ή απόψεις του Lamianow.gr.
Σε ορισμένες περιπτώσεις, σχόλια που έχουν διατυπωθεί δημόσια σε κοινωνικά δίκτυα ενδέχεται να εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα, όταν έχουν δημοσιευθεί κάτω από σχετικές αναρτήσεις του ίδιου άρθρου. Το Lamianow.gr δεν φέρει ευθύνη για το περιεχόμενο αυτών των σχολίων.
Αν κάποιο σχόλιο θεωρείτε ότι παραβιάζει δικαιώματα, είναι προσβλητικό ή έχει αποσυρθεί από την αρχική του πηγή, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο lamianow.gr@gmail.com για την άμεση αφαίρεσή του.