Και όμως, εν μέσω lockdown δύο γυμναστήρια λειτουργούσαν παράνομα

1 Min Read

Πρόστιμα σε γυμναστήρια και αθλούμενους, στην Αθήνα, στο πλαίσιο των ελέγχων για τον περιορισμό διασποράς του κορονοϊού

-Advertisement-
fitcare

Δύο επιχειρήσεις γυμναστηρίων εντοπίστηκαν να λειτουργούν παράνομα, κατά τη διάρκεια των χθεσινών ελέγχων, στο πλαίσιο της εφαρμογής των μέτρων περιορισμού για τη διασπορά της Covid-19, στην Αθήνα.

Ειδικότερα, σύμφωνα με πληροφορίες του ΑΠΕ-ΜΠΕ, κατά τον έλεγχο της ΕΛΑΣ στο Παλαιό Φάληρο, εντοπίστηκε γυμναστήριο να λειτουργεί κατά παράβαση της ΚΥΑ 4899/2020. Επιβλήθηκε πρόστιμο ύψους 5.000 ευρώ και κινήθηκε η διαδικασία του αυτοφώρου, ενώ επιβλήθηκαν και πρόστιμα ύψους 300 ευρώ σε πέντε αθλούμενους.

Την ίδια ώρα, σε έλεγχο της Διυπηρεσιακής Μονάδας Ελέγχου Αγοράς του υπουργείου Ανάπτυξης & Επενδύσεων στο Τατόι Αττικής, εντοπίστηκε να λειτουργεί, κατά παράβαση της ανωτέρω ΚΥΑ, τμήμα γυμναστηρίου εντός αθλητικού συγκροτήματος.

-Advertisement-
ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΑΣ

Στην επιχείρηση επιβλήθηκαν, πρόστιμο ύψους 15.000 ευρώ και αναστολή λειτουργίας διάρκειας 15 ημερών για το σύνολο της εγκατάστασης.

πηγή: gazzetta.gr

Share This Article
Δεν υπάρχουν Σχόλια

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *