Μεγάλη ήταν η κινητοποίηση στην περιοχή της Καλαμαριάς Θεσσαλονίκης, καθώς το μεσημέρι σημειώθηκε σε ασανσέρ σοβαρό εργατικό ατύχημα.
Συγκεκριμένα, στην οδό Αριστείδου 22 ένας συντηρητής ανελκυστήρων κάτω από άγνωστες συνθήκες τραυματίστηκε σοβαρά στο κεφάλι.
Άμεσα στο σημείο έσπευσαν πυροσβεστικές δυνάμεις και η αστυνομία σύμφωνα το ektaktanea.gr.
Ο άτυχος άνδρας απεγκλωβίστηκε και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο. Σύμφωνα με πληροφορίες ο άνδρας είχε τις αισθήσεις του.


newsit

Σημείωση: Τα σχόλια που εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα αποτελούν προσωπικές απόψεις των χρηστών που τα δημοσίευσαν και δεν εκφράζουν απαραίτητα τις θέσεις ή απόψεις του Lamianow.gr.
Σε ορισμένες περιπτώσεις, σχόλια που έχουν διατυπωθεί δημόσια σε κοινωνικά δίκτυα ενδέχεται να εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα, όταν έχουν δημοσιευθεί κάτω από σχετικές αναρτήσεις του ίδιου άρθρου. Το Lamianow.gr δεν φέρει ευθύνη για το περιεχόμενο αυτών των σχολίων.
Αν κάποιο σχόλιο θεωρείτε ότι παραβιάζει δικαιώματα, είναι προσβλητικό ή έχει αποσυρθεί από την αρχική του πηγή, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο lamianow.gr@gmail.com για την άμεση αφαίρεσή του.