Τρία ακόμη επιβεβαιωμένα κρούσματα κορωνοϊού καταγράφονται σήμερα στην περιοχή μας. Το πρώτο αφορά άντρα ηλικίας 53 ετών από τη Λαμία, το δεύτερο 51χρονο από την περιοχή του Δομοκού και έναν 29χρονο από χωριό της Ανατολικής Φθιώτιδας.
Την ίδια στιγμή αναστάτωση επικρατεί στους κόλπους της Αστυνομίας. Διμοιρία που κλήθηκε να συνδράμει στην ενίσχυση των μέτρων για το Πολυτεχνείο στην Αθήνα, επέστρεψε στη Λαμία, μετά την πληροφορία ότι ένας από τους αστυνομικούς ήταν στενή επαφή κρούσματος από το Α.Τ του Δομοκού.
Να σημειωθεί ότι ο ίδιος υπεβλήθη σε τεστ και βρέθηκε αρνητικός ενώ αντιθέτως, θετικός βρέθηκε συνάδελφος του από τον Δομοκό ο οποίος επίσης εξετάστηκε μετά την επιστροφή του από την Αθήνα.
Όσον αφορά σε δύο ακόμη αστυνομικούς που υποβλήθηκαν σε εξέταση, πριν λίγο έγινε γνωστό ότι για τον έναν και το δεύτερο rapid test βγήκε θετικό ενώ για τον δεύτερο αναμένονται τα αποτελέσματα του μοριακού τεστ στο οποίο έχει υποβληθεί.

Σημείωση: Τα σχόλια που εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα αποτελούν προσωπικές απόψεις των χρηστών που τα δημοσίευσαν και δεν εκφράζουν απαραίτητα τις θέσεις ή απόψεις του Lamianow.gr.
Σε ορισμένες περιπτώσεις, σχόλια που έχουν διατυπωθεί δημόσια σε κοινωνικά δίκτυα ενδέχεται να εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα, όταν έχουν δημοσιευθεί κάτω από σχετικές αναρτήσεις του ίδιου άρθρου. Το Lamianow.gr δεν φέρει ευθύνη για το περιεχόμενο αυτών των σχολίων.
Αν κάποιο σχόλιο θεωρείτε ότι παραβιάζει δικαιώματα, είναι προσβλητικό ή έχει αποσυρθεί από την αρχική του πηγή, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο lamianow.gr@gmail.com για την άμεση αφαίρεσή του.