Τραυματίστηκαν τέσσερις αστυνομικοί – Πολλές οι υλικές ζημιές – Εντοπίστηκαν βόμβες μολότοφ
Τέσσερις τραυματίες αστυνομικοί, τριάντα συλλήψεις, ζημιές σε καταστήματα και δημόσια περιουσία, είναι ο απολογισμός των σοβαρών επεισοδίων που εκτυλίχθηκαν χθες βράδυ, στη διάρκεια της εκδήλωσης διαμαρτυρίας για τα μέτρα πρόληψης και προφύλαξης από τον νέο κορωνοϊό, στη Λεμεσό.

Τέσσερις αστυνομικοί τραυματίστηκαν ελαφρά και διακομίστηκαν στο νοσοκομείο από όπου, αφού τους παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες, πήραν εξιτήριο.
Στη διάρκεια των επεισοδίων τα μέλη της αστυνομίας εντόπισαν κρυμμένες, πίσω από κάδο απορριμμάτων έξι βόμβες μολότοφ έτοιμες για χρήση.
Από τα επεισόδια προκλήθηκαν ζημιές σε τρεις βιτρίνες καταστημάτων, κάηκαν κάδοι απορριμμάτων, δεκαοκτώ πέτρινες ζαρτινιέρες και επτά κολώνες ηλεκτροδότησης.
πηγή: protothema.gr


Σημείωση: Τα σχόλια που εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα αποτελούν προσωπικές απόψεις των χρηστών που τα δημοσίευσαν και δεν εκφράζουν απαραίτητα τις θέσεις ή απόψεις του Lamianow.gr.
Σε ορισμένες περιπτώσεις, σχόλια που έχουν διατυπωθεί δημόσια σε κοινωνικά δίκτυα ενδέχεται να εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα, όταν έχουν δημοσιευθεί κάτω από σχετικές αναρτήσεις του ίδιου άρθρου. Το Lamianow.gr δεν φέρει ευθύνη για το περιεχόμενο αυτών των σχολίων.
Αν κάποιο σχόλιο θεωρείτε ότι παραβιάζει δικαιώματα, είναι προσβλητικό ή έχει αποσυρθεί από την αρχική του πηγή, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο lamianow.gr@gmail.com για την άμεση αφαίρεσή του.