Τρίκαλα: Τρεις γιατροί του νοσοκομείου θετικοί στον κορονοϊό

1 Min Read

Συναγερμός στα Τρίκαλα όπου άλλοι τρεις γιατροί του νοσοκομείου της πόλης διαγνώστηκαν με κορονοϊό, έγινε γνωστό σήμερα, Παρασκευή (13.11.2020)

-Advertisement-
ΚΤΕΛ ΦΘΙΩΤΙΔΑΣ

Στα Τρίκαλα σύμφωνα με πληροφορίες του trikalavoice.gr και οι τρεις γιατροί υπηρετούν στη Β΄ Παθολογική Κλινική του Νοσοκομείου. Το Τμήμα κλείνει μέσα στη μέρα για απολύμανση, καθώς παίρνει εξιτήριο και ο τελευταίος ασθενής που νοσηλεύονταν σε αυτό.

Οι υπόλοιποι γιατροί της κλινικής υποβλήθηκαν σε rapid test τα οποία ήταν όλα αρνητικά, ενώ σε τεστ υποβάλλεται και το νοσηλευτικό προσωπικό.

Τα περιστατικά που χρίζουν νοσηλείας σήμερα και αύριο, Σάββατο (14.11.2020) θα εισάγονται στην Α΄ Παθολογική, η οποία συνεχίζει κανονικά τη λειτουργία της.

-Advertisement-
KATSIAVOS

Τέλος, υπενθυμίζεται ότι πριν λίγα 24ωρα είχε βρεθεί κι άλλος γιατρός θετικός στον Covid-19, στην Καρδιολογική Κλινική.

πηγή: trikalavoice.gr

TAGGED:
Share This Article
Δεν υπάρχουν Σχόλια

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *