Ο Δουβαλίδης επιστρέφει στις προπονήσεις έχοντας στο μυαλό του το Πόρτλαντ

Δήμητρα Γιωτίδου
1 Min Read

Την πρώτη του προπόνηση στα εμπόδια θα κάνει σήμερα ο Κώστας Δουβαλίδης, ο οποίος ολοκλήρωσε τον κύκλο θεραπειών ύστερα από την θλάση που υπέστη στο δικέφαλο, στη διάρκεια του Πανελληνίου Πρωταθλήματος στο ΣΕΦ.

 

Ο κάτοχος του πανελληνίου ρεκόρ στα 60 μ. εμπ. φαίνεται πως έχει ξεπεράσει το πρόβλημα τραυματισμού και από και εδώ και πέρα θα φροντίσει να καλύψει μέρος της προπόνησης, που έχασε το τελευταίο δεκαήμερο. “Το διάστημα αυτό δουλεύαμε συντηρητικά. Από εδώ και πέρα θα ανεβάσουμε εντάσεις και θα προσπαθήσουμε να βάλουμε προπόνηση. Σίγουρα η ξεκούραση μου έκανε καλό, όμως, είναι αλλιώς να έχεις κάνει την προπόνηση που έχεις προγραμματίσει πριν από έναν μεγάλο αγώνα”, είπε ο Δουβαλίδης και συμπλήρωσε: “Από την άλλη δεν ξέρεις ποτέ πως θα σου βγει μια διοργάνωση όπως το Παγκόσμιο. Το 2014 μπήκα τελευταία στιγμή στην ομάδα για Σόποτ και κατάφερα να πραγματοποιήσω πολύ καλή παρουσία. Ευελπιστώ πως και στο Πόρτλαντ θα είμαι σε θέση να πραγματοποιήσω μια καλή παρουσία”.

 

Ο Δουβαλίδης έχει τρέξει φέτος την απόσταση σε 7.69, επίδοση που θα έχει την ευκαιρία να βελτιώσει στη διάρκεια του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος στο Πόρτλαντ.

Share This Article
Leave a comment

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *