Ολοκλήρωση 2ου Περιφερειακού Διαγωνισμού Εκπαιδευτικής Ρομποτικής Στερεάς Ελλάδας για παιδιά Δημοτικού «Ο Γαλαξίας μας»

Δήμητρα Γιωτίδου
2 Min Read

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε την Κυριακή 28 Φεβρουαρίου 2016 ο 2ος Περιφερειακός Διαγωνισμός Εκπαιδευτικής Ρομποτικής Στ.Ελλάδας για παιδιά δημοτικού με θέμα «Ο Γαλαξίας μας».

1

Στο διαγωνισμό αγωνίστηκαν συνολικά 18 ομάδες και έλαβαν μέρος 108 μαθητές, οι οποίοι μαζί με τους συνοδούς τους κατέκλυσαν την αίθουσα εκδηλώσεων του 12ου Δημοτικού Σχολείου Λαμίας.

2

Την 1η θέση κατέλαβε η ομάδα «Star Farmers» από το 1ο Ολοήμερο Δημοτικό Σχολείο Λαμίας, τη 2η θέση κατέλαβε η ομάδα του 2ου Δημοτικού Σχολείο Ιστιαίας και την 3η θέση η ομάδα του 9ου Δημοτικού Σχολείου Χαλκίδας. Οι παραπάνω ομάδες θα διαγωνιστούν στον τελικό του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Ρομποτικής που θα γίνει στα εκπαιδευτήρια της Ελληνογερμανικής Αγωγής στην Παλλήνη, το Σαββάτο 19 Μαρτίου 2016.

3

Ευχαριστούμε θερμά τους μαθητές και προπονητές που πήραν μέρος στο διαγωνισμό, τον Διευθυντή της Περιφ/κής Διεύθυνσης Αθμιας και Βθμιας Εκπαίδευσης Στερεάς Ελλάδας κ.Χρήστο Δημητρίου για την υποστήριξη του διαγωνισμού, την επιτροπή κριτών του διαγωνισμού την οποία αποτέλεσαν οι κ.κ.Λάμψας Πέτρος (καθηγητής ΤΕΙ Λαμίας), Αντωνής Κωνσταντίνος (καθηγητής ΤΕΙ Λαμίας), Κατσαούνος Γεώργιος (εκπαιδευτικός Πληροφορικής) και Κόντου Παρασκευή (PhDCand Πανεπιστημίου Θεσσαλίας), καθώς και τους εθελοντές εκπαιδευτικούς της Οργανωτικής Επιτροπής.

4

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους η αντιδήμαρχος Παιδείας του Δήμου Λαμιέων κα.Αργύρη Βίβιαν, ο Διευθυντής της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Φθιώτιδας κ.Γκούμας Ευθύμιος.

5

Οι ομάδες εκπροσώπησαν τα παρακάτω σχολεία:

1ο Δημοτικό Σχολείο Λαμίας

2ο Δημοτικό Σχολείο Ερέτριας

2ο Δημοτικό Σχολείο Ιστιαίας

3o Δημοτικό Σχολείο Λαμίας

Δημοτικό Σχολείο Βαθέος

6ο Δημοτικό Σχολείο Λαμίας

7ο Δημοτικό σχολείο Λαμίας

9ο Ολοήμερο Δημοτικό Χαλκιδας “Γιάννης Σκαρίμπας”

12ο Δημοτικό Σχολείο Λαμίας

24ο Δημοτικό Σχολείο Λαμίας

Δημοτικό Σχολείο Αγίου Γεωργίου

 

 

Υπεύθυνος WRO Στερεάς Ελλάδας

Ιωάννης Δήμος, MSc

 

Share This Article
Leave a comment

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *