Κίνδυνος για νέο «κανόνι» από ομάδα της Football League

Lamianow.gr
Η ανεξάρτητη ηλεκτρονική εφημερίδα ενημέρωσης της Λαμίας και της Στερεάς Ελλάδας. Γιατί η ενημέρωση χρειάζεται άποψη.
1 Min Read

Μετά τον Ολυμπιακό Βόλου και τον Εργοτέλη, είναι πολύ πιθανό-όπως αναφέρει η Live Sport-να υπάρξει και τρίτη ομάδα που θα αποχωρήσει από το πρωτάθλημα της Football League λόγω οικονομικών προβλημάτων.

-Advertisement-
fitcare

Πρόκειται για ΠΑΕ που έχει οφειλές σε ποδοσφαιριστές και άλλα ανοιχτά «μέτωπα», ενώ σημειώνεται πως η αναφορά δεν γίνεται στην Παναχαϊκή που αντιμετωπίζει πολλά προβλήματα.


Η διοργανώτρια αρχή φέρεται να κάνει προσπάθειες για να αποτραπεί τρίτη αποχώρηση, καθώς εφόσον υπάρξει και τρίτο «κανόνι», τότε θα ενεργοποιηθούν οι προβλεπόμενες ποινικές ρήτρες και θα χαθούν πολλά χρήματα από τη χορηγία της λίγκας.

 

Share This Article
Follow:
Η ανεξάρτητη ηλεκτρονική εφημερίδα ενημέρωσης της Λαμίας και της Στερεάς Ελλάδας. Γιατί η ενημέρωση χρειάζεται άποψη.
Δεν υπάρχουν Σχόλια

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *