Μετά τον Ολυμπιακό Βόλου και τον Εργοτέλη, είναι πολύ πιθανό-όπως αναφέρει η Live Sport-να υπάρξει και τρίτη ομάδα που θα αποχωρήσει από το πρωτάθλημα της Football League λόγω οικονομικών προβλημάτων.
Πρόκειται για ΠΑΕ που έχει οφειλές σε ποδοσφαιριστές και άλλα ανοιχτά «μέτωπα», ενώ σημειώνεται πως η αναφορά δεν γίνεται στην Παναχαϊκή που αντιμετωπίζει πολλά προβλήματα.
Η διοργανώτρια αρχή φέρεται να κάνει προσπάθειες για να αποτραπεί τρίτη αποχώρηση, καθώς εφόσον υπάρξει και τρίτο «κανόνι», τότε θα ενεργοποιηθούν οι προβλεπόμενες ποινικές ρήτρες και θα χαθούν πολλά χρήματα από τη χορηγία της λίγκας.

Σημείωση: Τα σχόλια που εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα αποτελούν προσωπικές απόψεις των χρηστών που τα δημοσίευσαν και δεν εκφράζουν απαραίτητα τις θέσεις ή απόψεις του Lamianow.gr.
Σε ορισμένες περιπτώσεις, σχόλια που έχουν διατυπωθεί δημόσια σε κοινωνικά δίκτυα ενδέχεται να εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα, όταν έχουν δημοσιευθεί κάτω από σχετικές αναρτήσεις του ίδιου άρθρου. Το Lamianow.gr δεν φέρει ευθύνη για το περιεχόμενο αυτών των σχολίων.
Αν κάποιο σχόλιο θεωρείτε ότι παραβιάζει δικαιώματα, είναι προσβλητικό ή έχει αποσυρθεί από την αρχική του πηγή, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο lamianow.gr@gmail.com για την άμεση αφαίρεσή του.