Σε ανακοίνωσή του το Πανεπιστήμιο Πατρών γνωστοποίησε πως λειτουργεί Επιτροπή COVID19, η οποία έχει σχεδιάσει και υλοποιεί υγειονομικό πρωτόκολλο. Τα κρούσματα είναι αρκετά κυρίως σε φοιτητές.
Όπως αναφέρει: Μέχρι σήμερα έχουν νοσήσει 24 άτομα εκ των οποίων 19 φοιτητές, 1 μέλος ΔΕΠ, 3 εργαζόμενοι και 1 εξωτερικός συνεργάτης (εργολάβος).
Επιπλέον έγινε ιχνηλάτηση σε όλες τις περιπτώσεις επιβεβαιωμένου κρούσματος και δόθηκαν οδηγίες για καραντίνα ή τεστ όπου κρίθηκε απαραίτητο σύμφωνα με τα πρωτόκολλα.
Έχει γίνει απολύμανση σε 12 περιπτώσεις σε χώρους του Πανεπιστημίου (περίπου 25 γραφεία, 5 αίθουσες/αμφιθέατρα διδασκαλίας και 12 εργαστήρια/εργαστηριακοί χώροι).
Με χρήματα από τον ΕΛΚΕ του Πανεπιστημίου Πατρών (ιδίους πόρους του Πανεπιστημίου) έχουν μοιρασθεί 25.522 μάσκες επαναχρησιμοποιούμενες και 3.848 απολυμαντικά 0.5lt.
Υπενθυμίζεται ότι η χρήση μάσκας είναι υποχρεωτική για όλους (διδάσκοντες, φοιτητές, εργαζόμενους, συνεργεία, εργολάβους, επισκέπτες κ.λ.π).
newsit.gr

Σημείωση: Τα σχόλια που εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα αποτελούν προσωπικές απόψεις των χρηστών που τα δημοσίευσαν και δεν εκφράζουν απαραίτητα τις θέσεις ή απόψεις του Lamianow.gr.
Σε ορισμένες περιπτώσεις, σχόλια που έχουν διατυπωθεί δημόσια σε κοινωνικά δίκτυα ενδέχεται να εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα, όταν έχουν δημοσιευθεί κάτω από σχετικές αναρτήσεις του ίδιου άρθρου. Το Lamianow.gr δεν φέρει ευθύνη για το περιεχόμενο αυτών των σχολίων.
Αν κάποιο σχόλιο θεωρείτε ότι παραβιάζει δικαιώματα, είναι προσβλητικό ή έχει αποσυρθεί από την αρχική του πηγή, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο lamianow.gr@gmail.com για την άμεση αφαίρεσή του.