Σε χωριό της Φθιώτιδας: Πολύτεκνη οικογένεια έχει ανάγκη από βοήθεια

Lamianow.gr
By Lamianow.gr 5 comments
1 Min Read

«Αγαπητοί πολύτεκνοι και φίλοι των πολυτέκνων, κάνουμε σήμερα έκκληση για στήριξη πολύτεκνης οικογένειας σε χωριό της Φθιώτιδας.

Η οικογένεια αντιμετωπίζει μακροχρόνια οικονομικά προβλήματα αλλά και προβλήματα υγείας καθώς το ένα από τα παιδιά πάσχει από ανίατη ασθένεια.

Σε όλα αυτά ήρθε να προστεθεί ο θάνατος του πατέρα μόλις πριν λίγες ημέρες με ότι αυτό συνεπάγεται για τη μητέρα και τα 4 παιδιά που παρ’ όλα αυτά αγωνίζονται με αξιοπρέπεια και θάρρος για την επιβίωσή τους.

Όσοι έχετε τη διάθεση να στηρίξετε τους συνανθρώπους μας που αυτή τη δεδομένη στιγμή βρίσκονται σε εξαιρετικά δυσχερή κατάσταση παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας στα παρακάτω τηλέφωνα:

Γραφεία συλλόγου 8π.μ -1μμ, 22310-24972 και 6989766246 (κ. Ντίνα Κουτσή, υπάλληλος του συλλόγου) και απογευματινές-βραδινές ώρες στο 6942666789 (Θωμάς Γεώργας, γραμματέας του συλλόγου).»

Share This Article
Follow:
Η ανεξάρτητη ηλεκτρονική εφημερίδα ενημέρωσης της Λαμίας και της Στερεάς Ελλάδας. Γιατί η ενημέρωση χρειάζεται άποψη.
5 Comments
  • ΦΥΣΙΚΆ ΚΑΙ ΈΧΕΙ ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΊ Ο ΣΕΠΤΟΣ ΠΟΙΜΕΝΑΡΧΗΣ ΜΑΣ ΑΦΟΎ Ο ΙΔΙΟΣ ΤΟΥΣ ΕΠΙΣΚΕΠΤΗΚΕ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΈΧΕΙ ΔΏΣΕΙ ΕΝΤΟΛΕΣ ΝΑ ΔΩΘΕΙ ΆΜΕΣΗ ΒΟΗΘΕΙΑ ΚΑΙ ΔΩΘΗΚΕ ΑΠΌ ΤΗΝ ΔΕΎΤΕΡΗ ΗΜΕΡΑ ΘΑΝΆΤΟΥ ΤΟΥ ΠΑΤΈΡΑ 20/09/2020 ΚΑΙ ΈΧΕΙ ΠΡΟΒΕΊ ΣΤΟ ΝΑ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΗΣΕΙ ΜΌΝΙΜΑ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΈΝΕΙΑ. ΓΙΑΥΤΌ ΜΗΝ ΕΙΡΩΝΕΥΕΣΤΕ ΧΩΡΙΣ ΣΤΟΙΧΕΙΑ.ΕΙΜΑΙ Ο ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΣΤΟ ΘΈΜΑ ΓΙΑΥΤΌ ΑΠΑΝΤΩ.ΚΑΙ ΟΠΟΙΟΣ ΣΑΣ ΕΊΠΕ ΌΤΙ ΔΗΠΟΤΕ ΆΛΛΟ ΨΕΥΔΕΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΑΡΠΆΞΕΙ ΙΣΩΣ ΤΊΠΟΤΑ ΕΥΡΩ.ΛΥΠΑΜΕ ΠΟΥ ΔΙΑΣΥΡΕΤΕ ΈΤΣΙ ΑΠΛΆ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΕΣ ΟΠΩΣ ΤΟΥ ΣΕΒΑΣΜΙΩΤΑΤΟΥ ΠΟΥ ΕΊΝΑΙ ΓΕΜΑΤΟΣ ΑΓΆΠΗ ΚΑΙ ΠΡΟΣΦΟΡΆ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΥΝΆΝΘΡΩΠΟ ΚΑΙ ΆΜΕΣΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ.ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΗΝ ΡΩΤΆΤΕ ΤΗΝ ΣΎΖΥΓΟ ΑΝ ΕΊΝΑΙ ΈΤΣΙ ΠΟΥ ΣΑΣ ΓΡΆΨΩ?

    • Ευχαριστώ για την ενημέρωση. Συγχαρητήρια στον Σεβασμιώτατο για την ανταπόκριση, αρκεί να ολοκληρωθεί η τακτοποίηση της οικογένειας. Από πού προκύπτει ότι ειρωνεύομαι? Το ότι έχει ανακατασκευαστεί το Γραφείο του Σεβασμιωτάτου, με ότι πολυτελές, είναι αναληθές, τα υπόλοιπα γραφεία (Πρωτοσύγκελου, Δντού ωδείου, κ.λ.π)? Τα νέα πολυτελή οχήματα ?
      Ο Σεβασμιώτατος, δεν χρειάζεται κολακείες, ότι είναι ορθόδοξο, χριστιανικό & φιλανθρωπικό, το βλέπουμε οι πιστοί & το αναγνωρίζουμε, όπως & τα «υπόλοιπα»…

  • Ο σεπτός Ποιμενάρχης μας, έχει ενημερωθεί? Με την πολύ αγάπη που έχει, θα βοηθήσει από το ταμείο ( χρήματα πιστών) της Ιεράς Μητρόπολης. Όχι μόνον γραφειάρες, πολυθρονάρες, ξύλινες επενδύσεις, νέα αυτοκίνητα, κ.λ.π.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *