Στο νοσοκομείο με έμφραγμα μεταφέρθηκε χθες το βράδυ ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος.
Σύμφωνα με πληροφορίες ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος μεταφέρθηκε στο «Υγεία» με έντονους πόνους στο στήθος και διαπιστώθηκε ότι περνά έμφραγμα.
Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος είναι σε σταθερή κατάσταση.
Πηγή: iefimerida.gr

Σημείωση: Τα σχόλια που εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα αποτελούν προσωπικές απόψεις των χρηστών που τα δημοσίευσαν και δεν εκφράζουν απαραίτητα τις θέσεις ή απόψεις του Lamianow.gr.
Σε ορισμένες περιπτώσεις, σχόλια που έχουν διατυπωθεί δημόσια σε κοινωνικά δίκτυα ενδέχεται να εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα, όταν έχουν δημοσιευθεί κάτω από σχετικές αναρτήσεις του ίδιου άρθρου. Το Lamianow.gr δεν φέρει ευθύνη για το περιεχόμενο αυτών των σχολίων.
Αν κάποιο σχόλιο θεωρείτε ότι παραβιάζει δικαιώματα, είναι προσβλητικό ή έχει αποσυρθεί από την αρχική του πηγή, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο lamianow.gr@gmail.com για την άμεση αφαίρεσή του.