O Μέσι και η “κυρία”! (video)

Lamianow.gr
By Lamianow.gr Add a Comment
2 Min Read

Το πάλεψε η Άρσεναλ, αλλά η Μπαρτσελόνα πήρε απόλυτο προβάδισμα πρόκρισης για τα προημιτελικά του Champions League. Οι Καταλανοί επικράτησαν με 2-0 της Άρσεναλ στην πρώτη παρτίδα και εν όψει του επαναληπτικού έχουν ξεκάθαρα τον πρώτο λόγο.

Οι Άγγλοι άντεξαν και ζόρισαν μέχρι το 70′. Όμως σε μια αντεπίθεση για σεμινάριο στο 71′ Σουάρες, Νεϊμάρ και Μέσι έκαναν αυτό που μοιάζει δύσκολο να φαίνεται ως το πιο απλό πράγμα του κόσμου.

Με τελικό αποδέκτη τον Αργεντινό, η Μπάρτσα άνοιξε το σκορ και με εύστοχο πέναλτι του ίδιου παίκτη στο 83′, καθάρισε το ματς και κλείδωσε την πρόκριση.

Άρσεναλ (Αρσέν Βενγκέρ): Τσεχ, Μπεγερίν, Μερτεσάκερ, Κοσιελνί, Μονρεάλ, Ράμσεϊ, Κοκλέν (82’ Φλαμινί), Τσάμπερλεϊν (50’ Γουόλκοτ), Εζίλ, Αλέξις Σάντσες, Ζιρού (74’ Γουέλμπεκ).

Μπαρτσελόνα (Λουίς Ενρίκε): Τερ Στέγκεν, Ντάνι Άλβες, Ζόρντι Άλμπα, Πικέ, Μασεράνο, Μπουσκέτς, Ράκιτιτς, Ινιέστα, Νεϊμάρ ,Μέσι, Σουάρες.

Διαιτητής: Κιουνέι Τσακίρ (Τουρκία)

Πολύ σκληρή για να “πεθάνει” αποδείχτηκε η Γιουβέντους αφού παρότι βρέθηκε με 0-2 πίσω 55’, γύρισε το ματς μέσα σε 13 λεπτά, ισοφαρίζοντας σε 2-2 την Μπάγερν. Σαφές προβάδισμα βέβαια για τους Γερμανούς, ζωντανή όμως η “βέκια σινιόρα”.

 

Όσοι έβλεπαν τον τρόπο με τον οποίο αγωνίζονταν οι δύο αντίπαλοι με το 2-0 υπέρ της Μπάγερν στα πρώτα 60 λεπτά με τα γκολ των Μίλερ (43’) και Ρόμπεν (55’) δεν θα πόνταραν ούτε ευρώ πως θα μπορούσε ακόμα και να σημειώσει γκολ η Γιουβέντους. Όμως το πείσμα του Μάντζουκιτς και η ψυχολογία των Βαυαρών πως τελείωσε το ματς, όπως και οι αλλαγές του Αλέγκρι με την είσοδο του Στουράρο και του Μοράτα άλλαξαν τελείως την εικόνα για να φτάσει σε μια ανατροπή και να φέρει το ματς στο 2-2. Ο Ντιμπάλα στο 65’ το 1-2, για να έρθει το 2-2 στο 76’ από συνεργασία των Μοράτα και Στουράρο στο 76’.

Γιουβέντους: Μπουφόν, Λιχτστάινερ, Μπαρτσάλι, Μπονούτσι, Εβρά, Κουαδράδο, Κεντίρα (69’ Στουράρο), Μαρκίσιο (46’ Ερνάνες), Πογκμπά, Μάντζουκιτς, Ντιμπάλα (74’ Μοράτα)

 

Μπάγερν: Νόιερ, Κίμιχ, Αλάμπα, Μπερνάτ (74’ Μπενατιά), Τιάγκο Αλκάνταρα, Λαμ, Βιδάλ, Ντάγκλας Κόστα (84’ Ριμπερί), Ρόμπεν, Μίλερ, Λεβαντόφσκι

Share This Article
Follow:
Η ανεξάρτητη ηλεκτρονική εφημερίδα ενημέρωσης της Λαμίας και της Στερεάς Ελλάδας. Γιατί η ενημέρωση χρειάζεται άποψη.
Leave a comment

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *