Οι «Αλεπούδες» εξετάζουν την απόκτηση ενός επιθετικού για το καλοκαίρι σε περίπτωση που έρθει μία σούπερ πρόταση για τον Τζέιμι Βάρντι, και ένας από τους παίκτες που απασχολούν είναι και ο Έλληνας επιθετικός της Μπενφίκα.
Η O’Jogo επισημαίνει πως σκάουτ της Λέστερ ταξίδεψε το περασμένο Σάββατο μέχρι την Πορτογαλία και παρακολούθησε τον «Μητρογκόλ» στο ματς με την Πάσος Φερέιρα, σε ένα παιχνίδι στο οποίο ο Έλληνας επιθετικός βρήκε δίχτυα, ανοίγοντας τον δρόμο της νίκης (1-3) για τους «Αετούς».
Ο Μήτρογλου διανύει περίοδο εξαιρετικής φόρμας έχοντας σκοράρει σε επτά σερί αναμετρήσεις στο πορτογαλικό πρωτάθλημα με τον πρόεδρο της Μπενφίκα, Λουίς Φιλίπε Βιέιρα να είναι έτοιμος να ενεργοποιήσει την οψιόν αγοράς του από τη Φούλαμ, ύψους 7 εκατομμυρίων ευρώ.
Σημείωση: Τα σχόλια που εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα αποτελούν προσωπικές απόψεις των χρηστών που τα δημοσίευσαν και δεν εκφράζουν απαραίτητα τις θέσεις ή απόψεις του Lamianow.gr.
Σε ορισμένες περιπτώσεις, σχόλια που έχουν διατυπωθεί δημόσια σε κοινωνικά δίκτυα ενδέχεται να εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα, όταν έχουν δημοσιευθεί κάτω από σχετικές αναρτήσεις του ίδιου άρθρου. Το Lamianow.gr δεν φέρει ευθύνη για το περιεχόμενο αυτών των σχολίων.
Αν κάποιο σχόλιο θεωρείτε ότι παραβιάζει δικαιώματα, είναι προσβλητικό ή έχει αποσυρθεί από την αρχική του πηγή, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο lamianow.gr@gmail.com για την άμεση αφαίρεσή του.