Ο “φονέας” της Μαλεσίνας Αλέξανδρος Αραπίτσας στο lamianow.gr!

Lamianow.gr
By Lamianow.gr Add a Comment
5 Min Read

Είναι αναμφίβολα το πρόσωπο της αγωνιστικής στην Α Φθιώτιδας και ίσως αποδειχτεί και το πρόσωπο της χρονιάς βάσει της εξέλιξης του πρωταθλήματος. Ο πρώτος σκόρερ των Ραχών στην Α Φθιώτιδας, Αλέξανδρος Αραπίτσας, σκόραρε δύο φορές απέναντι στην Μαλεσίνα αναγκάζοντας τους πρωτοπόρους στην 2η ήττα της σεζόν. Φέτος έχει σκοράρει 18 τέρματα και όπως τονίζει είναι στο χέρι της ομάδας του η παραμονή στην κατηγορία.

Διαβάστε αναλυτικά τι είπε στο lamianow.gr

1)Είσαι αναμφίβολα το πρόσωπο της αγωνιστικής με τα δύο γκολ που σημείωσες κόντρα στην Μαλεσίνα και αναγκάστηκε στην 2η ήττα της σεζόν. Ποια τα συναισθήματα σου για αυτή την εξέλιξη;

Τα συναισθήματα μου είναι τα ίδια όπως και μετά από κάθε άλλη νίκη και καλή εμφάνιση της ομάδας μου.Νιώθω μεγάλη χαρά και ικανοποίηση όταν οι στόχοι μας πραγματοποιούνται. Δεν αισθάνομαι ότι είμαι το πρόσωπο της αγωνιστικής,θεωρώ απλά ότι η ομάδα μου είναι η ομάδα της αγωνιστικής και είμαι ιδιαίτερα χαρούμενος που κατάφερα να αξιοποιήσω τις ευκαιρίες που μου δόθηκαν.

11219097_963669830366184_6680452202215486630_n

2)Διανύεις μια εξαιρετική σεζόν, έχεις σημειώσει 18 γκολ και βοηθάς την ομάδα σου να παίρνει πόντους στην προσπάθεια για την παραμονή. Είσαι ικανοποιημένος με την παρουσία σου, τι παραπάνω θα ήθελες;

Έχω σημειώσει αρκετά γκόλ και χαίρομαι που βοηθάω την ομάδα μου να πετύχει τους στόχους της.Δεν πιστεύω όμως ότι έχω μία εξαιρετική σεζόν,καθώς κατά την διάρκεια της χρονιάς αντιμετώπισα πολλά προβλήματα τραυματισμών που δεν μου επέτρεψαν να δώσω το 100% των δυνατοτήτων μου. Απο εδώ και πέρα κοιτάμε να είμαστε όλο και καλύτεροι για να παραμείνει η ομάδα στην κατηγορία.

3)Στόχος της ομάδας είναι η παραμονή, έχει μαζέψει 20 βαθμούς και παλεύει, μπορεί η ομάδα να μείνει στην κατηγορία;

Εννοείται πως μπορεί και όποιος είδε τον αγώνα με την Μαλεσίνα είτε στο γήπεδο είτε στην τηλεόραση μπορεί εύκολα να καταλάβει τη δυναμική αυτής της ομάδας.Είναι κρίμα που σε αυτό το στάδιο διεκδικούμε την παραμονή αλλά από την αρχή της χρονιάς είχαμε πολλά προβλήματα τραυματισμών και απουσίες βασικών παιχτών.

1508556_10205628884984519_8034873631102171852_n

4) Αλλάξατε προπονητή, ανέλαβε ο Θανάσης Αργύρης. Τι έχεις να πεις για το νέο τεχνικό της ομάδας και τον προηγούμενο;

Ο κύριος Αργύρης είναι μόνο 2 ημέρες στην ομάδα και ακόμη προσπαθούμε να τον μάθουμε όπως και αυτός εμάς.Οι στόχοι μας είναι κοινοί και είμαι σίγουρος ότι θα μας βοηθήσει πολύ στο να τους κατακτήσουμε. Το αποτέλεσμα που είδατε το Σάββατο στο γήπεδο ήταν αποτέλεσμα δουλειάς που είχε γίνει με τον παλιό προπονητή μας.Είμαι χαρούμενος που συνεργαστήκαμε και ξέρω οτι είναι κοντά μας μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος.
5)Τι εικόνα έχεις για την κατηγορία. Μετά τη νίκη σας απέναντι στην Μαλεσίνα το πρωτάθλημα απέκτησε νέο ενδιαφέρον στην κορυφή. Ποιος πιστεύεις ότι θα κόψει πρώτος το νήμα και πως βλέπεις το επίπεδο την φετινή σεζόν;

Καταρχήν είναι η πρώτη μου χρονιά στο συγκεκριμένο πρωτάθλημα και ακόμη μαθαίνω τις ομάδες και τους ποδοσφαιριστές. Αυτό που έχω διαπιστώσει απο την αρχή της χρονιάς είναι ότι δεν υπάρχουν τεράστιες διαφορές μεταξύ των ομάδων. Πιστεύω ότι το πρωτάθλημα θα κριθεί στα παιχνίδια μεταξύ των 3 πρωτοπόρων.
6)Στην μάχη της ουράς ποιοι θεωρείς ότι έχουν το προβάδισμα παραμονής;  Για την δικιά σου ομάδα τι πιστεύεις πως πρέπει να αλλάξει για να πάει καλύτερα στην πορεία;
Πιστεύω ότι δεν υπάρχει προβάδισμα παραμονής, όλες οι ομάδες είναι πολύ κοντά και εξάλλου υπάρχουν 10 αγωνιστικές.Έχουμε κάνει αρκετές μεταγραφές αξιόλογων ποδοσφαιριστών έχουμε νέο προπονητή και μία διοίκηση που είναι δίπλα μας.Είναι αποκλειστικά στο χέρι μας να παραμείνουμε στη κατηγορία.

7)Πόσο εύκολο είναι να αγωνίζεσαι στην ίδια 11άδα με τον αδερφό σου;

Δεν είναι η πρώτη φορά που αγωνίζομαι στην ίδια ενδεκάδα με τον αδερφό μου, υπήρξαμε συμπαίκτες και στον Γυμναστικό Σύλλογο Αλμυρού που είχαμε μία ιδιαίτερα παραγωγική χρονιά.Σίγουρα το ότι ξέρει ο ενας τον τρόπο παιχνιδιού του άλλου μας βοηθάει πάρα πολύ.

8)Ποιοι είναι οι προσωπικοί σου στόχοι; Τι θα ήθελες να πετύχεις μέσω του ΑΟ Ραχών;

Το ποδόσφαιρο είναι ομαδικό άθλημα και οπότε οι προσωπικοί στόχοι είναι περιττοί.Φέτος συνεργάστηκα με πολύ αξιόλογους ανθρώπους και χαίρομαι που συνεχίζουμε να είμαστε ομάδα και όταν βγαίνουμε απο το γήπεδο.

Συνέντευξη στον Παναγιώτη Κατσώνη

Share This Article
Follow:
Η ανεξάρτητη ηλεκτρονική εφημερίδα ενημέρωσης της Λαμίας και της Στερεάς Ελλάδας. Γιατί η ενημέρωση χρειάζεται άποψη.
Leave a comment

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *