Να αυξηθεί αμέσως η διάρκεια της στρατιωτικής θητείας στους 12 μήνες και να ισχύσει υποχρεωτική στράτευση στα 18 ζητά σύσσωμη η στρατιωτική ηγεσία. Ο πρώτος γύρος της ενημέρωσης από τον υπουργό Άμυνας της διαρκούς επιτροπής εξωτερικών και άμυνας της βουλής έλαβε χώρα σήμερα το πρωί.
Σε αυτή συζητήθηκε η δομή των Ενόπλων Δυνάμεων και συγκεκριμένα επικεντρώθηκαν στο τι εξοπλιστικά χρειάζονται τα επόμενα 15 χρόνια. Αυτό που δεν συζητήθηκε αν και υπάρχουν πολλές εισηγήσεις από στρατιωτικούς κύκλους, είναι η αύξηση της θητείας στους 12 μήνες και η υποχρεωτική στράτευση στα 18 κάτι που είναι άμεσα απαιτητό από το στράτευμα.
Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του MEGA, το σύνολο των στρατιωτικών της χώρας εισηγείται να υπάρξει αύξηση της στρατιωτικής θητείας και υποχρεωτική στράτευση στα 18.

Σημείωση: Τα σχόλια που εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα αποτελούν προσωπικές απόψεις των χρηστών που τα δημοσίευσαν και δεν εκφράζουν απαραίτητα τις θέσεις ή απόψεις του Lamianow.gr.
Σε ορισμένες περιπτώσεις, σχόλια που έχουν διατυπωθεί δημόσια σε κοινωνικά δίκτυα ενδέχεται να εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα, όταν έχουν δημοσιευθεί κάτω από σχετικές αναρτήσεις του ίδιου άρθρου. Το Lamianow.gr δεν φέρει ευθύνη για το περιεχόμενο αυτών των σχολίων.
Αν κάποιο σχόλιο θεωρείτε ότι παραβιάζει δικαιώματα, είναι προσβλητικό ή έχει αποσυρθεί από την αρχική του πηγή, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο lamianow.gr@gmail.com για την άμεση αφαίρεσή του.