Θ. Καραϊσκος: “Οι απευθείας συναντήσεις με τους δημότες δεν είναι υποχρέωση αλλά προσωπική επιλογή” (Βίντεο, Φώτο)

Lamianow.gr
By Lamianow.gr 1 comment
2 Min Read

Στο δημοτικό κατάστημα Μοσχοχωρίου βρέθηκε το πρωί της Τετάρτης ο δήμαρχος Λαμιέων Θύμιος Καραϊσκος στο πλαίσιο των συναντήσεων που έχει ξεκινήσει σε όλες τις Δημοτικές Ενότητες του Δήμου. Είχε επαφές με δημότες της δημοτικής ενότητας Γοργοποτάμου και συζήτησε τα ζητήματα που τους απασχολούν, σχεδιάζοντας και προγραμματίζοντας ταυτόχρονα δράσεις και πρωτοβουλίες για την βελτίωση της ποιότητας της ζωής τους.

“Τις επόμενες ημέρες προγραμματίζουμε αντίστοιχες συναντήσεις και στις υπόλοιπες Δημοτικές Ενότητες σε Υπάτη, Λιανοκλάδι και Παύλιανη, προκειμένου να μιλήσουμε με τους πολίτες να συζητήσουμε τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν και να δώσουμε την πρέπουσα λύση”.

Παρών στις συζητήσεις και ο Δημήτρης Μπεσλεμές από την Δαμάστα ο οποίος παρά την ανάληψη των καθηκόντων του ως αντιδήμαρχος στον τομέα της Ενέργειας και Φυσικών Πόρων εξακολουθεί να ασκεί τις αρμοδιότητες της αξιοποίησης δημοτικής περιουσίας, λειτουργίας λαϊκών αγορών και Δημοτικής Ενότητας Γοργοποτάμου.

Σε ανάρτηση στο Facebook o κ. Καραϊσκος σημειώνει:

“Η απευθείας επαφή με τους δημότες δεν είναι υποχρέωση αλλά προσωπική επιλογή και βαθειά πεποίθηση ότι πρόκειται για τον καλύτερο δυνατό τρόπο επικοινωνίας και εύρεσης λύσεων σε καθημερινά αλλά ταυτόχρονα και σημαντικά προβλήματα. Με την Δημοτική Ενότητα Γοργοποτάμου και συγκεκριμένα στο δημοτικό κατάστημα Μοσχοχωρίου, συνεχίσαμε και σήμερα τον κύκλο συναντήσεων που έχουμε ξεκινήσει σε όλες τις Δημοτικές Ενότητες του Δήμου μας.

Εκεί όπου συναντώντας δημότες μας, συζητάμε τα ζητήματα που τους απασχολούν, σχεδιάζοντας και προγραμματίζοντας ταυτόχρονα δράσεις και πρωτοβουλίες για την βελτίωση της ποιότητας ζωής τους, στο πλαίσιο της ισόρροπης ανάπτυξης του δήμου μας απ’άκρη σ’άκρη, σε όλη τη γεωγραφική του έκταση. Τις επόμενες ημέρες προγραμματίζουμε αντίστοιχες συναντήσεις και στις υπόλοιπες Δημοτικές Ενότητες.”

 

Share This Article
Follow:
Η ανεξάρτητη ηλεκτρονική εφημερίδα ενημέρωσης της Λαμίας και της Στερεάς Ελλάδας. Γιατί η ενημέρωση χρειάζεται άποψη.
1 Comment

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *