Γκέλαρε στην Καρδίτσα η Καλλιθέα

Lamianow.gr
By Lamianow.gr Add a Comment
1 Min Read

Χωρίς νικητή ολοκληρώθηκε το παιχνίδι στην Καρδίτσα ανάμεσα στην τοπική ομάδα και την Καλλιθέα με 1-1 για τη 19η αγωνιστική της Β’ Εθνικής.

Το παιχνίδι ήταν πολύ γεμάτο στο πρώτο 25λεπτο με πολλές ευκαιρίες και ένα γκολ για την Καλλιθέα στο 20’. Πιο συγκεκριμένα ο Μασένα εκτέλεσε υπέροχα φάουλ και η μπάλα κατέληξε στα δίχτυα των αντιπάλων.

Στην επανάληψη ωστόσο η τοπική ομάδα μπήκε καλύτερα στον αγωνιστικό χώρο και ισοφάρισε στο 54’ με τον Τσιλούλη να φέρνει το παιχνίδι στα ίσα στο 54’.

Και οι δύο ομάδες πίεσαν για να πάρουν τη νίκη, ωστόσο το σκορ δεν άλλαξε και το 1-1 ήταν το τελικό αποτέλεσμα.

Διαιτητής της αναμέτρησης ήταν ο Μαρόπουλος του Συνδέσμου Ημαθίας με βοηθούς τον Δεμερτζή του Συνδέσμου Πέλλας και τον Αϊναλή του Συνδέσμου Μακεδονίας.

ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ (Σάκης Θεοδοσιάδης): Τσάμης, Γκουγκούδης, Δημόπουλος (46′ Μαυριάς), Γκόλιας, Κισκαμπάνης, Καραχάλιος, Υφαντής (74′ Τσούκαλος), Τσιλούλης, Τζέκος, Μπλέντι, Πιτταράς (66′ Σκαθαρούδης).

ΚΑΛΛΙΘΕΑ (Λουκάς Καραδήμος): Μιχελής, Λεβέντης, Σταύρου, Τσώνης, Μουκτάρης, Γκίνη, Τεγούσης (79′ Κατσικογιάννης), Μασένα, Τζάκσον, Μπέλης (66′ Τσίπρας), Ντουρμισάι (60′ Μπούζας).

Share This Article
Follow:
Η ανεξάρτητη ηλεκτρονική εφημερίδα ενημέρωσης της Λαμίας και της Στερεάς Ελλάδας. Γιατί η ενημέρωση χρειάζεται άποψη.
Leave a comment

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *