Ο έμπειρος επιθετικός που έμεινε ελεύθερος από τον Ευρυτανικό θα προσφέρει πλέον τις υπηρεσίες του, για την ενδυνάμωση της γραμμής κρούσης, στην ομάδα της Δίβρης. Ο 35χρονος φορ, λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων αγωνίζεται στη Β’ Φθιώτιδας και αποτελεί πολυτέλεια για ολόκληρη την Κατηγορία, αφού πρόκειται για ένα από τα “πολυβόλα” για τις αντίπαλες εστίες στη Φθιώτιδα, ανεξαρτήτου Κατηγορίας και αναμένεται να βοηθήσει τα μέγιστα τη νέα του ομάδα να πετύχει τους στόχους της.
Να θυμίσουμε πως ο Αλέξης Αλεξίου αγωνίστηκε έχει αγωνιστεί στο παρελθόν στον Ηρακλή Ροδίτσας στη Δ΄ Εθνική, στις Μικτές Φθιώτιδας, στην Εθνική Ελλάδος regions cup, στον Μαγνησιακό, στο Φραντζή. στη Μακρακώμη, στο Δομοκό, στη Στυλίδα, στο Μώλο, στον Ευρυτανικό, στην Αγία Παρασκευή, στον Ολυμπιακό Λαμίας και στον Ευρυτανικό. Έχει κατακτήσει 3 πρωταθλήματα στην Α΄ Κατηγορία Φθιώτιδας και 4 στη Β΄ κατηγορία

Σημείωση: Τα σχόλια που εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα αποτελούν προσωπικές απόψεις των χρηστών που τα δημοσίευσαν και δεν εκφράζουν απαραίτητα τις θέσεις ή απόψεις του Lamianow.gr.
Σε ορισμένες περιπτώσεις, σχόλια που έχουν διατυπωθεί δημόσια σε κοινωνικά δίκτυα ενδέχεται να εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα, όταν έχουν δημοσιευθεί κάτω από σχετικές αναρτήσεις του ίδιου άρθρου. Το Lamianow.gr δεν φέρει ευθύνη για το περιεχόμενο αυτών των σχολίων.
Αν κάποιο σχόλιο θεωρείτε ότι παραβιάζει δικαιώματα, είναι προσβλητικό ή έχει αποσυρθεί από την αρχική του πηγή, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο lamianow.gr@gmail.com για την άμεση αφαίρεσή του.