Δ.Σπανός: “Καθόλου ευχαριστημένος απο το 2ο μέρος”-Πίτκας: “Μετράει το αποτέλεσμα”!

Lamianow.gr
By Lamianow.gr Add a Comment
7 Min Read
Διαβάστε τι δήλωσαν οι προπονητές των δυο ομάδων μετά το τέλος του αγώνα του Παναιγιάλειου με τη Λαμία και το τελικό 1-3 υπέρ των φιλοξενούμενων:
https://lamianow.gr/wp-content/uploads/2024/03/Iamia-Now-01-1-2-1-scaled.jpg

Δημήτρης Σπανός (Προπονητής ΠΑΣ ΛΑΜΙΑ 1964):

https://lamianow.gr/wp-content/uploads/2024/03/Iamia-Now-01-1-2-1-scaled.jpg
«Χαίρομαι που γυρίζω στα πάτρια εδάφη παρόλο που είστε στεναχωρημένοι. Προσπαθήσαμε να ξορκίσουμε τον κακό δαίμονα στα εκτός έδρας παιχνίδια απέναντι σε μια ομάδα που ξέραμε ότι θα μας πιέσει. Έπρεπε να προσπαθήσουμε πάρα πολύ. Νομίζω ότι με αυτό το ρόστερ και την ποιότητα των παικτών που έχουμε, εκμεταλλευόμενοι και τον αέρα του πρώτου ημιχρόνου, βάλαμε τις βάσεις για μια νίκη.
Από την εικόνα μας στο δεύτερο μέρος δεν είμαι καθόλου ευχαριστημένος. Οπισθοχωρήσαμε χωρίς λόγο και αιτία και το βασικότερο είναι ότι τα προβλήματα που δημιουργήθηκαν στην άμυνά μας από τα στημένα ήταν πάρα πολύ σοβαρά.
Είμαι και ευχαριστημένος από τη νίκη, αλλά και δυσαρεστημένος από την αγωνιστική εικόνα αναφορικά με τις στημένες φάσεις στην άμυνα στο δεύτερο ημίχρονο. Είναι στιγμή για αυτή την ομάδα να ξεκινήσει να παίρνει εκτός έδρας παιχνίδια γιατί ήταν το πρώτο για φέτος.
Συγχαρητήρια στον Παναιγιάλειο και στον Χρήστο Παρασκευόπουλο στον φίλο μου τον Χρήστο. Ο Παναιγιάλειος θα σωθεί. Δεν το συζητώ καν. 
Έχουμε μπροστά μας να ξεκουραστούμε δύο μέρες, το παιχνίδι με τον Εργοτέλη που δεν θα γίνει και έχουμε να πάμε να παίξουμε με όλες μας τις δυνάμεις για να μπορέσουμε να ανταπεξέλθουμε σε αυτό που θέλουμε, στο κάτι παραπάνω με τον Απόλλωνα».
Για τις διαιτητικές αποφάσεις: «Σε ένα σύμπλεγμα 20 παικτών, δεν μπορώ να εκφέρω άποψη για το αν έπρεπε να δοθεί πέναλτι στον Παναιγιάλειο. Δεν θα ήταν λογικό και σώφρων από την πλευρά μου. Η κάμερα θα δείξει αυτό που είναι να δείξει. Θεωρώ ότι η ποιότητα των παικτών μας να τελειώσουν τις φάσεις που τέλειωσαν, αλλά και ο αέρας, έπαιξαν το ρόλο τους».
Αν η Λαμία έχει τη δυνατότητα να διεκδικήσει άνοδο: «Η δική μου ομάδα έχει δυνατότητες να πάρει πρωτάθλημα, αλλά με μια διαφορά όμως. Τώρα δεν μπορούμε να το πούμε γιατί θα ήταν ριψοκίνδυνο. Το ρόστερ και η ποιότητα μπορούν να έχουν δυνατότητες. Μας νοιάζει τώρα μόνο ο Απόλλων».

Χρήστος Παρασκευόπουλος (Προπονητής ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟΥ):

https://lamianow.gr/wp-content/uploads/2024/03/Iamia-Now-01-1-2-1-scaled.jpg
«Είμαι στεναχωρημένος επειδή με βάση την αγωνιστικότητα των παιδιών δεν πήραμε αποτέλεσμα. Νομίζω ότι καταφέραμε να βάλουμε 4 γκολ και χάσαμε. Έτσι νιώθω. Αυτήν την πικρία έχω. Αυτό νιώθουν και τα παιδιά. Δεν θέλω να αναφερθώ στη διαιτησία. Άλλωστε το παιχνίδι ήταν τηλεοπτικό και θα τα δουν όσοι πρέπει να δουν αν ήταν ένα πέναλτι ή όχι. Νομίζω ότι δεν ήταν ένα αλλά παραπάνω. Εγώ θα σταθώ στην αγωνιστικότητα των παικτών μου, στο σθένος και τη θέληση που είχαν στο δεύτερο ημίχρονο να γυρίσουμε το ματς από το 0-2. Κρατάω την αγωνιστικότητα αλλά και το άσχημο ξεκίνημα του πρώτου ημιχρόνου όπου κατορθώσαμε μόνοι μας να δεχτούμε 2 γκολ.
Σημαντικό ρόλο έπαιξαν και οι καιρικές συνθήκες, ο κακός αγωνιστικός χώρος, ο αέρας. Παίζαμε με μια καλή ομάδα, ξέραμε πως ήταν ο αντίπαλος. Πιστεύαμε στο ματς, αλλά δεν καταφέραμε τίποτα. 
Ο αέρας ήταν ανασταλτικός παράγοντας στο να αναπτυχθούμε σωστά από πίσω, όπως κάνουμε στα τελευταία παιχνίδια. Μετά το 0-2 βέβαια κάναμε τρεις φάσεις με κόντρα τον αέρα. Η Λαμία είναι όμως έμπειρη ομάδα και κατάφερε να βάλει 2 γκολ.

 

Για την απόκτηση των νέων παικτών: «Πήραμε συνολικά τέσσερις παίκτες. Ο Γκατσέσα είναι λίγο πίσω σε φυσική κατάσταση. Το τέταρτο απόκτημα θα το δούμε από Δευτέρα. Αθανασόπουλος και Παπαχρήστος είναι ενσωματωμένοι εδώ και καιρό με την ομάδα. Τώρα έχουμε τη Λάρισα και πάμε εκεί για ό,τι καλύτερο. Θα δουλέψουμε έτσι ώστε να μην κινδυνεύσουμε καθόλου».

Διαβάστε τι δήλωσαν οι ποδοσφαιριστές των δύο ομάδων μετά το παιχνίδι στο Αίγιο και το διπλό της Λαμίας:

https://lamianow.gr/wp-content/uploads/2024/03/Iamia-Now-01-1-2-1-scaled.jpg

Βαγγέλης Πίτκας (Ποδοσφαιριστής ΠΑΣ ΛΑΜΙΑ 1964):

https://lamianow.gr/wp-content/uploads/2024/03/Iamia-Now-01-1-2-1-scaled.jpg
«Ήταν ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι για μας, για να δούμε το μέλλον ακόμη καλύτερα. Δουλέψαμε όλη την εβδομάδα πολύ σωστά για να έρθουμε να αντιμετωπίσουμε τον Παναιγιάλειο ο οποίος έχει πάρα πολύ καλή ομάδα ιδιαίτερα μέσα στην έδρα του. Απειληθήκαμε μετά το 0-2 στα τελευταία λεπτά του πρώτου ημιχρόνου. Στο δεύτερο ημίχρονο οπισθοχωρήσαμε χωρίς λόγο. Για μας μετράει το αποτέλεσμα, να προσπαθήσουμε να διορθώσουμε τα όποια λάθη έγιναν και να κοιτάξουμε στο μέλλον να έχουμε καλύτερη συνέχεια. Εύχομαι καλή συνέχεια στον Παναιγιάλειο και να βρεθεί η διάδοχη κατάσταση ώστε να βγει από το τέλμα που περνάει η ομάδα.»

Σπύρος Σπίνουλας (Ποδοσφαιριστής ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟΥ):

https://lamianow.gr/wp-content/uploads/2024/03/Iamia-Now-01-1-2-1-scaled.jpg
«Να δώσω συγχαρητήρια στην ομάδα της Λαμίας που κέρδισε, εμείς προσπαθήσαμε να πάρουμε ότι καλύτερο μπορούσαμε, δεν τα καταφέραμε, ήταν ένας κακός αγωνιστικός χώρος με κακές καιρικές συνθήκες, χάσαμε τη σέντρα στην ουσία και μπήκαμε με κόντρα τον αέρα, δεχτήκαμε 2 γκολ, δεν ήμασταν πολύ καλοί στο πρώτο ημίχρονο αλλά στο δεύτερο με τις οδηγίες του προπονητή μας πιστέψαμε στον εαυτούς μας και μπήκαμε μέσα δυνατά για να γυρίσουμε το αποτέλεσμα. Δεν απειληθήκαμε ιδιαίτερα εκτός της φάσης του γκολ. Αυτό που θέλω όμως να αναφέρω είναι ότι παίζουν οι ποδοσφαιριστές, δεν παίζει ο διαιτητής. Απ’ ότι ενημερώθηκα είναι 3 πέναλτι πεντακάθαρα, μπορεί να τιμωρηθώ έτσι όπως το λέω αλλά να λέμε και τις αλήθειες. Τρία πέναλτι στα οποία ήταν μπροστά στο 1 μέτρο ο διαιτητής και δεν είδε τίποτα. Ακόμη και στο 3-1 θα μπορούσε να δώσει πέναλτι στο 90΄. Τι 3-1, τι 3-2; Ο διαιτητής νόμιζε ότι παίζαμε μπάσκετ. Ευχαριστώ και τον κόσμο που μας στηρίζει και η ομάδα και το Αίγιο θα βρει το δρόμο της»
Share This Article
Follow:
Η ανεξάρτητη ηλεκτρονική εφημερίδα ενημέρωσης της Λαμίας και της Στερεάς Ελλάδας. Γιατί η ενημέρωση χρειάζεται άποψη.
Leave a comment

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *