Ο υπουργός Άμυνας, Νίκος Παναγιωτόπουλος είχε επικοινωνία, μέσω ασυρμάτου, με τον κυβερνήτη της φρεγάτας «Λήμνος», αντιπλοίαρχο Ι. Σαλιάρη.
Ο Νίκος Παναγιωτόπουλος έδωσε τα συγχαρητήρια του στον κυβερνήτη και σύμφωνα με τον «ΒΗΜΑτοδότη» φαίνεται να του είπε: «Είσαι μάγκας κύριε κυβερνήτα, συγχαρητήρια».
Ο κυβερνήτης της «Λήμνου» απάντησε πως έπραξε το καθήκον του και ότι είναι τιμή του που συνομιλεί με τον υπουργό Άμυνας.
Ο διάλογος αφορά την πρόσκρουση της τουρκικής φρεγάτας «Κεμάλ Ρέις» στην ελληνική, πριν από μερικές ημέρες.
Το τουρκικό σκάφος δεν κράτησε σταθερή την πορεία του και το πίσω μέρος του συγκρούστηκε με το μπροστινό της ελληνικής φρεγάτας.
Αποτέλεσμα ήταν η τουρκική φρεγάτα να υποστεί σημαντικές ζημιές στην πρύμνη της σε αντίθεση με την «Λήμνος» που συνέχισε την αποστολή της στη ΝΑ Μεσόγειο, παρακολουθώντας τις κινήσεις του Oruc Reis.
πηγή: Sportime.gr

Σημείωση: Τα σχόλια που εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα αποτελούν προσωπικές απόψεις των χρηστών που τα δημοσίευσαν και δεν εκφράζουν απαραίτητα τις θέσεις ή απόψεις του Lamianow.gr.
Σε ορισμένες περιπτώσεις, σχόλια που έχουν διατυπωθεί δημόσια σε κοινωνικά δίκτυα ενδέχεται να εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα, όταν έχουν δημοσιευθεί κάτω από σχετικές αναρτήσεις του ίδιου άρθρου. Το Lamianow.gr δεν φέρει ευθύνη για το περιεχόμενο αυτών των σχολίων.
Αν κάποιο σχόλιο θεωρείτε ότι παραβιάζει δικαιώματα, είναι προσβλητικό ή έχει αποσυρθεί από την αρχική του πηγή, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο lamianow.gr@gmail.com για την άμεση αφαίρεσή του.