Ποια μέτρα; Έκαναν λιτανεία στην Κεφαλονιά (vid)

Νewsroom
By Νewsroom 19 comments
1 Min Read

Περίπατο πήγαν τα μέτρα στην Κεφαλονιά καθώς οι πιστοί δεν κράτησαν τις αποστάσεις που έπρεπε στην λιτανεία που έγινε για τον Δεκαπενταύγουστο.

Νέα μέτρα με στόχο τον περιορισμό της πανδημίας του κορωνοϊού ανακοίνωσαν οι Αρχές, ωστόσο όπως φαίνεται ορισμένοι συνεχίζουν να είναι ανυπότακτοι σε αυτά.

Χαρακτηριστικό είναι το παράδειγμα των κατοίκων στην Κεφαλονιά, οι οποίοι παρα τις αποστάσεις που έπρεπε να τηρήσουν αυτοί συμμετείχαν στην λιτανεία, χωρίς να τις τηρούν ενώ αρκετοί εξ αυτών δεν φορούσαν ούτε μάσκα.

Δείτε το βίντεο που ακολουθεί:

 

πηγή: SDNA
TAGGED:
Share This Article
19 Comments
  • ΝΥΘ ΔΕ ΘΑ ΑΣΧΟΛΗΘΩ ΜΕ ΕΝΑΝ ΑΘΕΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΟΥ ΝΑ ΜΗ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟ ΣΕΒΟΜΑΙ ΑΛΛΑ ΕΣΥ Ο ΠΙΟ ΛΟΓΙΚΟΣ ΚΑΙ ΟΡΘΟΛΟΓΙΣΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΓΙΑΤΙ ΔΕ ΣΕΒΕΣΑΙ ΚΑΙ ΕΜΑΣ ΠΟΥ ΠΙΣΤΕΥΟΥΜΕ ΣΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟ ΤΟΝ ΜΟΝΟ ΖΩΝΤΑ ΘΕΟ Α ΚΑΙ ΕΞΗΓΗΣΕ ΜΑΣ ΕΣΥ ΚΑΙ ΟΙ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ ΣΟΥ ΠΩΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΟΛΛΗΣΕΙ ΑΠΟ ΤΗ ΘΕΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΣΩΜΑ ΚΑΙ ΑΙΜΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΜΑΣ ΕΔΩ 2020 ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΝΕΝΑΣ ΤΙΠΟΤΑ Η ΑΠΟ ΤΟ ΦΙΛΗΜΑ ΤΩΝ ΕΙΚΟΝΩΝ Α ΚΑΙ ΕΥΧΟΜΑΙ ΠΑΝΤΑ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΚΑΛΑ ΑΛΛΑ ΟΤΑΝ ΕΡΘΕΙ ΜΙΑ ΔΥΣΚΟΛΗ ΩΡΑ ΚΑΙ ΟΙ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ ΣΟΥ ΚΑΙ ΟΙ ΓΙΑΤΡΟΙ ΣΗΚΩΣΟΥΝ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΨΗΛΑ ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΠΙΣΤΕΨΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙΣ ΒΟΗΘΕΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΑΝΑΓΑΘΟ ΘΕΟ ΟΛΟΙ ΑΜΑΡΤΩΛΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΠΕΡΑΣΤΙΚΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΤΟΥΤΟ ΜΟΝΟ Η ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΤΗΝ ΜΟΝΗ ΑΛΗΘΕΙΑ ΔΕ ΣΕ ΚΡΙΝΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΣΑΝ ΕΣΕΝΑ ΠΕΡΙΠΟΥ ΗΜΟΥΝ ΑΛΛΑ ΕΠΕΝΕΒΗ Ο ΘΕΟΣ ΕΤΣΙ ΕΥΧΟΜΑΙ ΚΑΙ ΣΕ ΕΣΕΝΑ

    • Επέλεξες ένας ανάμεσα στους χιλιάδες, όπου υπάρχουν πολύ σπουδαιότεροι από αυτόν. π.χ. ο Κρισάντι.

      Που είναι ο Ιωαννίδης τώρα; Γιατί σταμάτησε να βγαίνει όταν μπήκε η ΗΠΑ όπου ζει σε καραντίνα (οι πολιτείες της);
      Που είναι τώρα που έβγαλαν οι ΗΠΑ ταξιδιωτική οδηγία να μην ταξιδεύουν για Ελλάδα λόγω κορονοϊου αυτοί που δεν είχαν πρόβλημα, ξαφνικά τι;
      ‘Ο Ιωαννίδης δεν αναίρεσε κάτι σημαντικό. Αλλά αμφισβήτησε την επικινδυνότητα του ιου. Έπαψε χρονικά να το κάνει όταν οι ΗΠΑ όπου εργάζεται άλλαξαν τη στάση τους.

      Η ουσία είναι μία. Από τους χιλιάδες ειδικούς ανά τον κόσμο, επέλεξες έναν που σε συνέφερε, που είναι Έλληνας. Διάβασε τις αναλύσεις και ξένων. Δεν αμφισβητώ ότι θα υπάρχουν και οι αμφισβητίες αλλά είναι ελάχιστοι.

      • Επέλεξα έναν για οικονομία συζήτησης. Τα νούμερα στην Ελλάδα δείχνουν χαμηλή θνητότητα, εκεί είναι η ουσία.

  • Μας ενοχλεί που η δοσίλογη κυβέρνηση χτυπάει τον Ελληνισμό και την Ορθοδοξία με τις ενέργειες της.Δεν είμαστε ούτε τεμπέληδες, ούτε άεργοι.Αγανακτισμένοι είμαστε με το ολοκληρωτικό καθεστώς(γιατί αυτό είναι) που καταπιέζει τους Έλληνες για μια γρίπη.Όταν μαζεύονται πάνω από 200 γύφτοι και γλεντάνε η προδοτική κυβέρνηση και η προδοτική αστυνομία δεν τους κάνουν τίποτα.Εκεί δεν υπάρχει συνωστισμός ούτε κίνδυνος μετάδοσης του ιού.Μας αντιμετωπίζουν σαν σύγχρονους δούλους.

    • Δεν είσαι άεργος, τεμπέλης αλλά είσαι βολεμένος.

      Καμία κυβέρνηση δεν χτυπάει κανέναν. Αυτά βρίσκονται στη σφαίρα της φαντασίας σας λόγω του φανατισμού σας και της έλλειψης κριτικής ικανότητας.

      Το κατά πόσο είναι μια απλή γρίπη άσε να το κρίνουν οι ειδήμονες και όχι εμείς.

      Απαγόρευση υπάρχει παντού σε συναυλίες, πανηγύρια, θέατρα, πάρτι, σινεμά, μαγαζιά. Και ισχύει παντού.
      Είδες εις εξ αυτών να φαντασιώνεται σενάρια συνωμοσίας; Ουδείς!

      • Δεν μπορείς να ξέρεις τι είμαι,βολεμένος πάντως δεν είμαι, ούτε πήγα ποτέ σε κάποιο κόμμα για να με βολέψει.
        Με τα μέτρα της κυβέρνησης χτυπιέται η οικονομία και αν συνεχιστεί όλο αυτό στο τέλος θα πέσει πείνα.Περισσότεροι θα πεθάνουν από τα αποτελέσματα των μέτρων παρά από τον κορονοιό.
        Ο οποίος κορονοιός δεν είναι πανδημία όπως μας λένε και έχει τα ίδια συμπτώματα με την γρίπη.
        Και τα μέτρα να ξέρεις ότι δεν ισχύουν για γύφτους και για λαθρομετανάστες.Αυτό έγραψα παραπάνω.Εννοείται ότι υπάρχει και αλλού απαγόρευση όπως είπες.Αλλά τις συγκεκριμένες ομάδες δεν τις αγγίζει κανείς.

  • Κανένας δεν είχε στιβαχτεί στα σουπερ μαρκετ. Στην συντριπτική τους πλειοψηφία υπήρχαν μέτρα.

    Πέραν τούτου στο σουπερ μαρκετ πρέπει να πας για να καλύψεις τις βασικές σου ανάγκες.

    Στην Εκκλησία δεν χρειάζεται. Ειδάλλως να ανοίξουν και τα γήπεδα, τα σινεμά, οι συναυλίες, τα θέατρα.

    Από αυτά ζούνε και κόσμος. Από την Εκκλησία Α.Ε.; Για το παγκάρι γίνονται όλα.

    Είναι βέβαιο 100% ότι οι περισσότεροι από εσάς που το μόνο που σας νοιάζει είναι να ανοίξουν οι Εκκλησίες είστε τεμπέληδες άεργοι, συνταξιούχοι από τα 40 σας και Δ.Υ. που κάθεστε και πληρώνεστε.

    Κανένας σοβαρός άνθρωπος δεν ασχολείται με τέτοιες ηλιθιότητες.

    • Με την ίδια λογική μπορούμε να υποθέσουμε ότι και εσύ είσαι παπαγαλος της κυβέρνησης. Να σου γνωστοποιήσω κάτι που φαίνεται πως δεν γνωρίζεις: κάνεις ανθρώπος με υψηλό δείκτη ευφυΐας δεν πιστεύει ότι μια κυβέρνηση δρα προς όφελος του πολίτη. Μάλιστα μπορώ να πω ότι δε χρειάζεται υψηλός δείκτης ευφυΐας για το συγκεκριμένο, αρκεί απλά η μνήμη. Τέλος, η απάντηση που έδωσες προφανώς και δεν πείθει. Θα μπορούσες βέβαια ίσως να τεκμηριώσεις την κολοτουμπα των ειδικών για τη χρήση μάσκας από υγιή πληθυσμό; στην αρχή έλεγαν δε χρειάζεται κ μετά έγινε υποχρεωτική. Στη κολοτουμπα έχουν υποπέσει τόσο ο κ. Τσιοδρας όσο και ο κ. Εξαδακτυλος. Τι έγινε και άλλαξαν γνώμη για ένα θεμελιώδες ζήτημα ιατρικής επιστήμης;

      • Εγώ δεν πιστεύω σε καμία κυβέρνηση και σε κανέναν πολιτικό. Εγώ πιστεύω στους ειδικούς και στην επιστήμη. Εκεί που πιστεύει κάθε λογικός και έξυπνος άνθρωπος.

        Σε κόμματα και κυβερνήσεις κατά κανόνα πιστεύεται οι θρήσκοι. Άλλωστε είδος κόμματος είναι και η Εκκλησία. Συνήθεια τους, να τρέχουν στα βουλευτικά γραφεία.

        Ως προς τη μάσκα μπορούν να σου απαντήσουν μόνο οι ειδικοί. Μια εκδοχή είναι η μη επάρκεια σε μάσκες εκείνη την περίοδο, μια άλλη είναι και αυτοί πάνε σε αχαρτογράφητα νερά για αρχή. Αλλά ουσιαστικά αρμόδιοι είναι οι ΕΙΔΙΚΟΙ (και μιλάω για ειδικούς από όλο τον κόσμο, όχι μόνο από Ελλάδα). Εμείς δεν μπορούμε να έχουμε εμπεριστατωμένη άποψη. Και αυτή είναι μεγάλη διαφορά μας. Η χρήση της λογικής που δεν έχετε όσοι είστε φανατισμένοι με την Εκκλησία και δεν έχετε ουδεμία επιστημονική κατάρτιση.

        Υ.Γ. Όπως καμία Κυβέρνηση δεν θέλει το καλό μας, κανένα Ιερατείο δεν νοιάζεται για το ποίμνιο του. (Δεν λέω για τη θρησκεία, αλλά για την Εκκλησία). Και η Εκκλησία κόμμα είναι! Από τα πιο ισχυρά!

      • Καλά το ίδιο σχόλιο γράφεις συνέχεια;Δεν έχεις τι άλλο να γράψεις; Γιατί όλοι εσείς λέτε μόνο για τους Χριστιανούς και δεν λέτε και για άλλες θρησκείες;Όπως είναι οι μουσουλμάνοι για παράδειγμα.

    • Θα θέλατε να χρησιμοποιήσετε υψηλό δείκτη ευφυΐας και να μας εξηγήσετε πως βοηθά η χρήση μάσκας, από τη στιγμή που στο πρώτο κύμα πανδημίας lockdown είχαμε στιβαχτει στα super market δίχως μάσκες και παρόλα αυτά δεν πεθάναμε;

      • Πάρτε έναν άεργο, βολεμένο, τεμπέλη που τον μόνο που τον νοιάζει είναι να ανοίξει η Εκκλησία Α.Ε.

        Αν έχεις προσωπικό όφελος σε δικαιολογώ.

        Υ.Γ. Αυτή είναι η αλήθεια μεγάλε όλοι οι φανατισμένοι, όλοι οι θρησκόληπτοι είστε χαμηλής νοημοσύνης. όπως οι χουλιγκανς των ομάδων.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *