Η επιχείρηση διάσωσης έγινε στο χιονοδρομικό κέντρο του Μίτερμπαχ αμ Ερλάουφζεε της κεντρικής Αυστρίας, σε υψόμετρο περίπου 1.000 μέτρων.
Σε μια εντυπωσιακή επιχείρηση διάσωσης που οργανώθηκε σήμερα σε ένα χιονοδρομικό κέντρο στις αυστριακές Άλπεις δεκάδες σκιέρ απομακρύνθηκαν τελικά με ελικόπτερα καθώς παρέμεναν ακινητοποιημένοι επί ώρες σε ένα σκι-λιφτ που είχε υποστεί βλάβη.
Λόγω της διακοπής της λειτουργίας του σκι-λιφτ, που εκείνη την ώρα μετέφερε περίπου 50 ανθρώπους -μεταξύ των οποίων και μικρά παιδιά- οργανώθηκε από την πυροσβεστική υπηρεσία μια μεγάλη επιχείρηση διάσωσης. Κινητοποιήθηκαν μεταξύ άλλων και τρία ελικόπτερα που ανέλαβαν να παραλάβουν και να μεταφέρουν με ασφάλεια τους σκιέρ στο έδαφος, καθώς ήταν αδύνατον να απομακρυνθούν από το σημείο με άλλον τρόπο.
Η επιχείρηση διάσωσης έγινε στο χιονοδρομικό κέντρο του Μίτερμπαχ αμ Ερλάουφζεε της κεντρικής Αυστρίας, σε υψόμετρο περίπου 1.000 μέτρων. Η θερμοκρασία στην περιοχή άγγιζε σήμερα τους 0 βαθμούς Κελσίου.
Δεν υπήρξαν τραυματισμοί.

Σημείωση: Τα σχόλια που εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα αποτελούν προσωπικές απόψεις των χρηστών που τα δημοσίευσαν και δεν εκφράζουν απαραίτητα τις θέσεις ή απόψεις του Lamianow.gr.
Σε ορισμένες περιπτώσεις, σχόλια που έχουν διατυπωθεί δημόσια σε κοινωνικά δίκτυα ενδέχεται να εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα, όταν έχουν δημοσιευθεί κάτω από σχετικές αναρτήσεις του ίδιου άρθρου. Το Lamianow.gr δεν φέρει ευθύνη για το περιεχόμενο αυτών των σχολίων.
Αν κάποιο σχόλιο θεωρείτε ότι παραβιάζει δικαιώματα, είναι προσβλητικό ή έχει αποσυρθεί από την αρχική του πηγή, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο lamianow.gr@gmail.com για την άμεση αφαίρεσή του.