Γερμανικός Tύπος: Η Αθήνα σε κατάσταση εκτάκτου ανάγκης

Δήμητρα Γιωτίδου
By Δήμητρα Γιωτίδου Add a Comment
1 Min Read

Την σημερινή μέρα στην Αθήνα σχολιάζει ο γερμανικός τύπος. «Η Αθήνα σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης», είναι το σχόλιο που επικρατεί στα δημοσιεύματα, τα οποία επικεντρώνονται στην κάθοδο την αγροτών στην Αθήνα και τις κινητοποιήσεις που έχουν προγραμματίσει για το Σαββατοκύριακο.

«Εκτός από της αγρότες, η κυβέρνηση των Αθηνών βρίσκεται αντιμέτωπη και με διπλό Grexit», επισημαίνουν τα γερμανικά δημοσιεύματα.

Οι κινητοποιήσεις των αγροτών σε νευραλγικά σημεία της χώρας πραγματοποιούνται τις τελευταίες εβδομάδες. Σε 68 περιοχές της Ελλάδας οι αγρότες έχουν ξεχυθεί στους δρόμους, γράφει η γερμανική εφημερίδα «DIE ZEIT».

Με διπλό Grexit απειλείται η Ελλάδα γράφει το γερμανικό δίκτυο “news.de” που επισημαίνει ότι, η κυβέρνηση των Αθηνών δεν βρίσκεται μόνο αντιμέτωπη με τις κινητοποιήσεις πολλών κλάδων που διαμαρτύρονται ενάντια στη μεταρρύθμιση του συνταξιοδοτικού αλλά βρίσκεται αντιμέτωπη και με μία έξοδο της Ελλάδας από τη ζώνη του ευρώ αλλά και με πιθανή αποχώρησή της από την Σένγκεν εξαιτίας της προσφυγικής κρίσης.

 

ΠΗΓΗ

Share This Article
Leave a comment

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *