Βρετανία: Βουλευτής των «Τόρις» συνελήφθη κατηγορούμενος για βιασμό

1 Min Read

Το όνομα του Βρετανού πολιτικού δεν αποκαλύφθηκε – Ο 51χρονος αφέθηκε ελεύθερος με εγγύηση μέχρι τη δίκη, στα μέσα Αυγούστου

-Advertisement-
fitcare

Πρώην υπουργός και νυν βουλευτής του Συντηρητικού Κόμματος της Βρετανίας συνελήφθη έπειτα από κατηγορίες για βιασμό και σεξουαλική επίθεση, σύμφωνα με την βρετανική αστυνομία και τους Sunday Times.

Το όνομα του Βρετανού πολιτικού δεν αποκαλύφθηκε, αλλά η μητροπολιτική αστυνομία ανακοίνωσε ότι άρχισε έρευνα έπειτα από κατηγορίες που αφορούν σεξουαλικές επιθέσεις που διαπράχθηκαν σε περισσότερες της μίας περιπτώσεις.

«Πενηντάχρονος συνελήφθη το Σάββατο 1η Αυγούστου, ύποπτος για βιασμό. Αφέθηκε ελεύθερος με εγγύηση» και θα παρουσιασθεί ενώπιον της δικαιοσύνης στα μέσα του Αυγούστου, διευκρίνισε η αστυνομία.

-Advertisement-
ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΑΣ

Σύμφωνα με τους Sunday Times, οι κατηγορίες διατυπώθηκαν από πρώην κοινοβουλευτική συνεργάτιδα και αφορούν στέλεχος του Συντηρητικού Κόμματος, πρώην υπουργό και νυν βουλευτή.

Εκπρόσωπος των Τόρις δήλωσε σύμφωνα με το Press Association, ότι τέτοιες καταγγελίες αντιμετωπίζονται με εξαιρετική σοβαρότητα, αλλά απέφυγε να κάνει άλλο σχόλιο.

πηγή: protothema.gr

TAGGED:
Share This Article
Δεν υπάρχουν Σχόλια

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *