Με μεγάλη αστυνομική επιχείρηση, μπήκε λουκέτο σε 4 από τους 5 οίκους ανοχής που υπήρχαν στο Ηράκλειο.
Μονοπώλιο από σήμερα στους οίκους ανοχής στο Ηράκλειο…
Αυτό ήταν το αποτέλεσμα της μεγάλης αστυνομικής επιχείρησης που έγινε στην πόλη της Κρήτης, με επίκεντρο τα… κόκκινα σπιτάκια της περιοχής.
Σύμφωνα με τα όσα έχουν γίνει γνωστά, οι αρχές στο πλαίσιο των ελέγχων διαπίστωσαν ότι από τις συγκεκριμένες επιχειρήσεις, μόνο η μία από τις πέντε είχε κανονικά άδεια λειτουργίας, άρα ήταν νόμιμη.
Οι άλλες λειτουργούσαν παράνομα, παράνομα, με αποτέλεσμα να συλληφθούν συνολικά 6 άτομα, ως υπεύθυνοι των οίκων ανοχής.
Αξίζει να σημειωθεί πως από το 1999 που ψηφίστηκε ο νέος νόμος για την άδεια χρήσης και λειτουργίας οικήματος εκδιδόμενων με αμοιβή προσώπων, η πρώτη άδεια από την αρμόδια Υπηρεσία του Δήμου Ηρακλείου χορηγήθηκε τον περασμένο Μάρτιο.
Πηγή: gazzetta. gr

Σημείωση: Τα σχόλια που εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα αποτελούν προσωπικές απόψεις των χρηστών που τα δημοσίευσαν και δεν εκφράζουν απαραίτητα τις θέσεις ή απόψεις του Lamianow.gr.
Σε ορισμένες περιπτώσεις, σχόλια που έχουν διατυπωθεί δημόσια σε κοινωνικά δίκτυα ενδέχεται να εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα, όταν έχουν δημοσιευθεί κάτω από σχετικές αναρτήσεις του ίδιου άρθρου. Το Lamianow.gr δεν φέρει ευθύνη για το περιεχόμενο αυτών των σχολίων.
Αν κάποιο σχόλιο θεωρείτε ότι παραβιάζει δικαιώματα, είναι προσβλητικό ή έχει αποσυρθεί από την αρχική του πηγή, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο lamianow.gr@gmail.com για την άμεση αφαίρεσή του.