Κλήθηκε σε απολογία ο γενικός αρχηγός του ΠΑΣ Λαμία, Γιάννης Συρογιάννης μετά τον αγώνα με τον Αστέρα Τρίπολης.
Ο λόγος είναι οι λογικές διαμαρτυρίες του κ. Συρογιάννη για τις αποφάσεις του διαιτητή Καραντώνη, οι οποίες προκάλεσαν αρκετά νεύρα σε ένα αδιάφορο παιχνίδι.
Διαβάστε την ανακοίνωση της SuperLeague 1:
Tο Πρωτοβάθμιο Μονομελές Πειθαρχικό όργανο κάλεσε σε απολογία, την Τρίτη, 28-07-2020 και ώρα 10:00, τις παρακάτω ΠΑΕ:
Α/ ΠΑΕ ΑΕΛ, Α. Κούγιας (Διερμηνέας): «Βάσει των αναφερομένων στο από 18/07/2020 Φύλλο Αγώνα, το οποίο σας γνωστοποιήθηκε, κατ’ άρθρο 15 του Κανονισμού Αγώνων Ποδοσφαίρου (Κ.Α.Π.) και στην από 18/07/2020 Έκθεση Παρατηρητή Αγώνα» στον αγώνα ΠΑΕ ΑΕΛ-ΠΑΕ Ξάνθη.
* Επί παραβάσει των άρθρων 1, 2 περ. ε, 5 επ, 10 παρ. 1 περ. β’ σε συνδυασμό με το 11 παρ. 1, 2 και 3, 14 παρ. 1, 2, 3 του Π.Κ. της ΕΠΟ.
Β/ ΠΑΕ Λαμία, Γ. Συρογιάννης (Εκπρόσωπος): «Βάσει των αναφερομένων στο από 18/07/2020 Φύλλο Αγώνα, το οποίο σας γνωστοποιήθηκε, κατ’ άρθρο 15 του Κανονισμού Αγώνων Ποδοσφαίρου (Κ.Α.Π.) και στην από 18/07/2020 Έκθεση Παρατηρητή Αγώνα» στον αγώνα ΠΑΕ Αστέρας Τρίπολης-ΠΑΕ Λαμία.
* Επί παραβάσει των άρθρων 1, 2 περ. ε, 5 επ, 10 παρ. 1 περ. δ’ Ι. σε συνδυασμό με το 11 παρ. 1, 2 και 3, 14 παρ. 1, 2, 3 του Π.Κ. της ΕΠΟ.
Lamiasports.com

Σημείωση: Τα σχόλια που εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα αποτελούν προσωπικές απόψεις των χρηστών που τα δημοσίευσαν και δεν εκφράζουν απαραίτητα τις θέσεις ή απόψεις του Lamianow.gr.
Σε ορισμένες περιπτώσεις, σχόλια που έχουν διατυπωθεί δημόσια σε κοινωνικά δίκτυα ενδέχεται να εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα, όταν έχουν δημοσιευθεί κάτω από σχετικές αναρτήσεις του ίδιου άρθρου. Το Lamianow.gr δεν φέρει ευθύνη για το περιεχόμενο αυτών των σχολίων.
Αν κάποιο σχόλιο θεωρείτε ότι παραβιάζει δικαιώματα, είναι προσβλητικό ή έχει αποσυρθεί από την αρχική του πηγή, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο lamianow.gr@gmail.com για την άμεση αφαίρεσή του.