Εισιτήρια υπάρχουν! Η Λαμία υποδέχεται την Λάρισα στις 18.00 (Live Radio NET 101.9)

Lamianow.gr
By Lamianow.gr Add a Comment
3 Min Read

Μεγάλες στιγμές αναμένεται να ζήσει το απόγευμα της Δευτέρας το ΔΑΚ Λαμίας. Ο ΠΑΣ υποδέχεται την Λάρισα και ο κόσμος της ομάδας έχει σπεύσει να εξαντλήσει όλα τα εισιτήρια που είχαν τεθεί προς προπώληση και η ζήτηση παραμένει τεράστια. Άπαντες θέλουν να βρεθούν στο γήπεδο στο πιο εμπορικό ματς της χρονιάς κόντρα στην πρωτοπόρο ΑΕΛ. Πιθανότατα ο κόσμος θα πλησιάσει τις 3.000.

ΤΗΝ ΜΕΤΑΔΟΣΗ ΘΑ ΤΗΝ ΑΚΟΥΣΕΤΕ ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΑ ΣΤΟ RADIO NET 101.9 (www.radio-net.gr)

Να σημειώσουμε, για τους φίλους που δεν έχουν προμηθευτεί ακόμη εισιτήριο, πως στα εκδοτήρια που θα ανοίξουν στις 16.30, θα τεθούν προς διάθεση τα εναπομείναντα, τα οποία είναι κάμποσα.

Νίκη “γιατρικό” θέλει ο ΠΑΣ
Η πάντα ισχυρή στο γήπεδο της Λαμία, υποδέχεται τη Λάρισα και θέλει απ’ τη μία να προστατεύσει το αήττητο της έδρας της και απ’ την άλλη να κερδίσει για να κερδίσει έδαφος στη βαθμολογία. Είναι καταπληκτική εντός έδρας η ομάδα της Φθιώτιδας, προέρχεται από πέντε διαδοχικές νίκες, μετράει συνολικό ρεκόρ 6-2-0 με γκολ 14-3, διαθέτει την κορυφαία εντός έδρας άμυνα της κατηγορίας (μαζί με τα Χανιά). Την περασμένη εβδομάδα πήρε εκτός έδρας ισοπαλία 1-1 στην Ελευσίνα και με δεδομένο ότι η ισοφάριση ήρθε στο 80’, τότε μάλλον θα πρέπει να αισθάνεται ικανοποιημένη απ’ το αποτέλεσμα. Η ομάδα της Λαμίας πήγε για 6 βαθμούς σε Μενίδι και Ελευσίνα και πήρε μόλις 1. Η γκρίνια μεγάλωσε και σίγουρα μια νίκη κόντρα στην πρωτοπόρο θα είναι γιατρικό. Πλήρης η αποστολή, καθώς επιστρέφουν οι Σιατραβάνης (ME 3/0) και Μίλιεβιτς (ME 3/0).

Απουσίες (1): Έμεινε εκτός ο Ρίζος (ΤΕ 14/0), που δεν υπολογίζεται.

Πιθανή ενδεκάδα: Πίτκας, Ζουλιώτης, Παπαργυρίου, Λεάντρο, Κοτσώνης (ή Ντάσιος), Τζόκιτς, Τόσκας, Καραγιάννης, Σιατραβάνης, Μίλιεβιτς (Νεόφυτος), Πίντο.

 
Να ξεφύγει ακόμη περισσότερο…
Μια πολύ μεγάλη ευκαιρία παρουσιάζεται σήμερα στη Λάρισα, που θέλει τη νίκη για να αποσπαστεί απ’ τους διώκτες της. Η γκέλα του Απόλλωνα Σμύρνης δίνει τη δυνατότητα στους «βυσσινί» με νίκη να αποκτήσουν διαφορά πέντε πόντων απ’ την «ελαφρά ταξιαρχία», η οποία θα μείνει στην τρίτη θέση αν η Κέρκυρα πάρει αποτέλεσμα εκτός έδρας στην Καλλιθέα. Δεν είναι πειστικό το εκτός έδρας πρόσωπο της Λάρισας, είναι μεν αήττητη, αλλά μετράει ρεκόρ 3-5-0 με γκολ 8-4. Προέρχεται απ’ το εύκολο εντός έδρας 2-0 επί του Αχαρναϊκού, στην τελευταία της έξοδο έκανε ακόμη μια γκέλα κόντρα στα Χανιά (0-0). Ενισχύθηκε με τους Ρέντζα και Ζέρη, παρελθόν αποτελεί ο Μπουντόπουλος. Στο μεταξύ, για νομικούς λόγους είναι αναγκασμένος να παραδώσει την προεδρία σε άλλο πρόσωπο ο Αλέξης Κούγιας.

Απουσίες (3): Τραυματίες οι Κουτσιανικούλης (ΜΕ 11/0), Βέρτζος (AM 15/0) και Μονιάκης (AM 13/0).

Πιθανή ενδεκάδα: Ξενοδόχοφ, Γιοβάνοβιτς, Κομεσίδης, Νικολακάκης, Κοντοχρήστος, Αναστασόπουλος, Μπανούσης, Ουρτάδο, Ροβίθης, Πάτο, Μαρουκάκης.

Share This Article
Follow:
Η ανεξάρτητη ηλεκτρονική εφημερίδα ενημέρωσης της Λαμίας και της Στερεάς Ελλάδας. Γιατί η ενημέρωση χρειάζεται άποψη.
Leave a comment

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *