Το γεγονός που εξοργίζει περισσότερο είναι ότι στους δρόμους όπου έχουν δημιουργηθεί οι πιάτσες παίζουν παιδιά. Μάλιστα, παλιότερα είχε κατατεθεί στην Αστυνομική Διεύθυνση Μαγνησίας έγγραφη καταγγελία με τις υπογραφές εξήντα περιοίκων, όμως η κατάσταση δεν βελτιώθηκε.
Οι εκδιδόμενες κοπέλες, καθημερινά, περίπου από τις 20.00 το απόγευμα μέχρι τις 02.00 τα ξημερώματα, επιλέγουν έναν από τους παραπάνω δρόμους προκειμένου να δουλέψουν παράνομα. Διασχίζοντας κανείς τις πιάτσες του παράνομου έρωτα αντικρίζει σκηνές με ιερόδουλες που προσφέρουν «ερωτικές υπηρεσίες» με 5 έως 20 ευρώ.
Πηγή: thenewspaper.gr

Σημείωση: Τα σχόλια που εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα αποτελούν προσωπικές απόψεις των χρηστών που τα δημοσίευσαν και δεν εκφράζουν απαραίτητα τις θέσεις ή απόψεις του Lamianow.gr.
Σε ορισμένες περιπτώσεις, σχόλια που έχουν διατυπωθεί δημόσια σε κοινωνικά δίκτυα ενδέχεται να εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα, όταν έχουν δημοσιευθεί κάτω από σχετικές αναρτήσεις του ίδιου άρθρου. Το Lamianow.gr δεν φέρει ευθύνη για το περιεχόμενο αυτών των σχολίων.
Αν κάποιο σχόλιο θεωρείτε ότι παραβιάζει δικαιώματα, είναι προσβλητικό ή έχει αποσυρθεί από την αρχική του πηγή, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο lamianow.gr@gmail.com για την άμεση αφαίρεσή του.