Νέα συντονισμένη επιχείρηση στο Πυρί – Συνέλαβαν τους δράστες θρασύτατης ληστείας εις βάρος γυναίκας οδηγού!

Lamianow.gr
1 Min Read

Μια ακόμη συντονισμένη επιχείρηση βρίσκεται σε εξέλιξη από το πρωί της Παρασκευής στο σημείο φόβος και τρόμος στην περιοχή της Βοιωτίας, το Πυρί. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ αστυνομικές δυνάμεις από Φθιώτιδα, Βοιωτία και Εύβοια από τις πρώτες πρωινές ώρες σήμερα κάνουν φύλλο και φτερό τον καταυλισμό αφού ταυτοποιήθηκαν οι δράστες της ληστείας που σημειώθηκε στις 7.00 το απόγευμα της Πέμπτης σε όχημα που οδηγούσε νεαρή γυναίκα, που διερχόταν από την γέφυρα του Πυρίου.

Όπως προκύπτει οι δράστες πετάχθηκαν στον δρόμο, διέκοψαν την κυκλοφορία και αφού την κατέβασαν από το αυτοκίνητο, την χτύπησαν προκαλώντας της ευτυχώς ελαφρά τραύματα και στη συνέχεια της έκλεψαν την τσάντα που είχε χρήματα και ένα κινητό τηλέφωνο. Στην συνέχεια έφυγαν με κατεύθυνση τον καταυλισμό όπου σήμερα κατά τη διάρκεια της επιχείρησης συνελήφθησαν.

Αναμένονται οι επίσημες ανακοινώσεις της ΕΛ.ΑΣ.

Share This Article
Follow:
Η ανεξάρτητη ηλεκτρονική εφημερίδα ενημέρωσης της Λαμίας και της Στερεάς Ελλάδας. Γιατί η ενημέρωση χρειάζεται άποψη.
1 Comment
  • Κλωτσές, γροθιές, χαστούκια…..και επανάληψη 5-6-10 φορές ή για 12 συνεχόμενες ώρες σε κάτι τέτοιους, να δείς αν θα τολμήσουν, όχι να το ξανακάνουν μόνο, αλλά και να διανοηθούν να το επιχειρήσουν!!!! Να βιώσουν πόνο, τέτοιο που θα ικετεύουν για οίκτο…ναι αυτόν που ΔΕΝ δείχνουν σε γεροντάκια πυο εισβάλουν στα σπίτια τους και σε ανυπεράσπιστους γενικά. Αν δεν ξεκινήσουν πραγματικές τιμωρίες, δε θα σταματήσει το τροπάρι αυτό, αρκετή ανοχή επέδειξαν όλοι ανά τον κόσμο.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *