Στα νερά του Θερμαϊκού Κόλπου έπεσε το πρωί, υπό αδιευκρίνιστες συνθήκες, 66χρονος άνδρας, καθώς βρισκόταν στη νέα παραλία της Θεσσαλονίκης.
Δύο περαστικοί αντιλήφθηκαν την πτώση, βούτηξαν στη θάλασσα και τον έβγαλαν στη στεριά.
Στο σημείο μετέβη ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, που παρέλαβε τον 66χρονο και τον μεταφέρει σε νοσοκομείο της πόλης. Για το περιστατικό διενεργείται προανάκριση από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Θεσσαλονίκης.
πηγή: protothema.gr

Σημείωση: Τα σχόλια που εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα αποτελούν προσωπικές απόψεις των χρηστών που τα δημοσίευσαν και δεν εκφράζουν απαραίτητα τις θέσεις ή απόψεις του Lamianow.gr.
Σε ορισμένες περιπτώσεις, σχόλια που έχουν διατυπωθεί δημόσια σε κοινωνικά δίκτυα ενδέχεται να εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα, όταν έχουν δημοσιευθεί κάτω από σχετικές αναρτήσεις του ίδιου άρθρου. Το Lamianow.gr δεν φέρει ευθύνη για το περιεχόμενο αυτών των σχολίων.
Αν κάποιο σχόλιο θεωρείτε ότι παραβιάζει δικαιώματα, είναι προσβλητικό ή έχει αποσυρθεί από την αρχική του πηγή, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο lamianow.gr@gmail.com για την άμεση αφαίρεσή του.