Τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε λίγο μετά τις 11.00 το πρωί στην είσοδο της Λαμίας στα φανάρια της ΔΕΗ. Από άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία δύο οχήματα συγκρούστηκαν με αποτέλεσμα υλικές ζημιές. Το ευχάριστο της υπόθεσης σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες είναι πως δεν υπήρξε τραυματισμός παρά μόνο υλικές ζημιές. Άμεσα κινητοποιήθηκε η Τροχαία Λαμίας η οποία διερευνά το συμβάν.
Δείτε εικόνες που μας έστειλε αναγνώστης του Lamianow.gr


Σημείωση: Τα σχόλια που εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα αποτελούν προσωπικές απόψεις των χρηστών που τα δημοσίευσαν και δεν εκφράζουν απαραίτητα τις θέσεις ή απόψεις του Lamianow.gr.
Σε ορισμένες περιπτώσεις, σχόλια που έχουν διατυπωθεί δημόσια σε κοινωνικά δίκτυα ενδέχεται να εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα, όταν έχουν δημοσιευθεί κάτω από σχετικές αναρτήσεις του ίδιου άρθρου. Το Lamianow.gr δεν φέρει ευθύνη για το περιεχόμενο αυτών των σχολίων.
Αν κάποιο σχόλιο θεωρείτε ότι παραβιάζει δικαιώματα, είναι προσβλητικό ή έχει αποσυρθεί από την αρχική του πηγή, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο lamianow.gr@gmail.com για την άμεση αφαίρεσή του.