Οι άντρες του λιμενικού θα είναι εν πλω και θα κάνουν τακτικούς ελέγχους για την τήρηση των μέτρων καθ’ όλη τη διάρκεια του ταξιδιού.
Με μάσκες υποχρεωτικά θα είναι οι επιβάτες στα πλοία, όπως επίσης και το προσωπικό του πλοίου. Τη μάσκα μπορούν να την βγάλουν μόνο στα εξωτερικά καταστρώματα.

Τα πλοία θα ταξιδεύουν με 65% πληρότητα και περιορισμένες θέσεις στα σαλόνια για τήρηση των αποστάσεων.

Οδηγίες δίνονται στους επιβάτες και από τα μεγάφωνα του πλοίου.


Σημείωση: Τα σχόλια που εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα αποτελούν προσωπικές απόψεις των χρηστών που τα δημοσίευσαν και δεν εκφράζουν απαραίτητα τις θέσεις ή απόψεις του Lamianow.gr.
Σε ορισμένες περιπτώσεις, σχόλια που έχουν διατυπωθεί δημόσια σε κοινωνικά δίκτυα ενδέχεται να εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα, όταν έχουν δημοσιευθεί κάτω από σχετικές αναρτήσεις του ίδιου άρθρου. Το Lamianow.gr δεν φέρει ευθύνη για το περιεχόμενο αυτών των σχολίων.
Αν κάποιο σχόλιο θεωρείτε ότι παραβιάζει δικαιώματα, είναι προσβλητικό ή έχει αποσυρθεί από την αρχική του πηγή, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο lamianow.gr@gmail.com για την άμεση αφαίρεσή του.