Σήμερα Κυριακή, λίγο μετά τις 12 το μεσημέρι ξέσπασε φωτιά στο χωριό της Παλαιοβράχας στη Δυτική Φθιώτιδα. Η πυρκαγιά εκδηλώθηκε σε δασική περιοχή και κοντά στα Λουτρά «Άμπλας Ίαμα».
Η πυρκαγιά πλέον είναι υπό πλήρη έλεγχο και αυτό οφείλεται στην άμεση ανταπόκριση της πυροσβεστικής από τα κλιμάκια της Μακρακώμης, του Αργυροχωρίου και της Λαμίας!
Η έγκαιρη και άμεση επέμβαση των πυροσβεστών γλίτωσε από τα χειρότερα την περιοχή, με την φωτιά να καίει περίπου τρία στρέμματα αγροτοδασικής έκτασης, αλλά και ορισμένα μελίσσια που υπήρχαν στο σημείο της πυρκαγιάς.
(Φωτογραφία Αρχείου)

Σημείωση: Τα σχόλια που εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα αποτελούν προσωπικές απόψεις των χρηστών που τα δημοσίευσαν και δεν εκφράζουν απαραίτητα τις θέσεις ή απόψεις του Lamianow.gr.
Σε ορισμένες περιπτώσεις, σχόλια που έχουν διατυπωθεί δημόσια σε κοινωνικά δίκτυα ενδέχεται να εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα, όταν έχουν δημοσιευθεί κάτω από σχετικές αναρτήσεις του ίδιου άρθρου. Το Lamianow.gr δεν φέρει ευθύνη για το περιεχόμενο αυτών των σχολίων.
Αν κάποιο σχόλιο θεωρείτε ότι παραβιάζει δικαιώματα, είναι προσβλητικό ή έχει αποσυρθεί από την αρχική του πηγή, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο lamianow.gr@gmail.com για την άμεση αφαίρεσή του.