Ο Χαρδαλιάς εγκαινίασε το Πυροσβεστικό Κλιμάκιο Γρανίτσας – ΦΩΤΟ

1 Min Read

Το καίριο θέμα της δασοπροστασίας ήταν στο επίκεντρο της επίσκεψης που  πραγματοποίησε ο χθες υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων, Νίκος Χαρδαλιάς, στη Γρανίτσα Ευρυτανίας που τυγχάνει και πατρίδα του.

-Advertisement-
ΚΤΕΛ ΦΘΙΩΤΙΔΑΣ

Σημειώνεται ότι, σύμφωνα με τη ΓΓΠΠ το εν λόγω κλιμάκιο είχε ιδρυθεί στα χαρτιά από το 2009, αλλά ουδέποτε είχε προχωρήσει η δημιουργία και λειτουργία του.

Ο δήμαρχος Αγράφων Αλέξης Καρδαμπίκης σημειώνει πως “η χθεσινή ημέρα ήταν ιδιαίτερα σημαντική αφού ένα χρόνιο αίτημα του Δήμου μας αλλά και της ευρύτερης ορεινής περιοχής των Αγράφων, που αφορά την πυροπροστασία και την ασφάλεια των κατοίκων και των επισκεπτών της περιοχής μας, βρήκε ανταπόκριση από το Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη και χθες ολοκληρώθηκε με τα εγκαίνια του Πυροσβεστικού Κλιμακίου.

Η ίδρυση του πυροσβεστικού κλιμακίου, έδειξαν αυτή τη φορά, το ενδιαφέρον της πολιτείας για την ενίσχυση της ασφάλειας σε αυτόν τον τόπο. Οφείλω να ευχαριστήσω προσωπικά τον κύριο Νίκο Χαρδαλιά που με τη δική του συμπαράσταση και βοήθεια δικαιώθηκε ένα αίτημα δεκαετιών”.

-Advertisement-
ΑΣΤΙΚΟ ΚΤΕΛ ΛΑΜΙΑΣ

klimakio agrafa 1 | Lamianow.gr

klimakio agrafa 2 | Lamianow.gr

klimakio agrafa 3 | Lamianow.gr

klimakio agrafa 4 | Lamianow.gr

klimakio agrafa 5 | Lamianow.gr

klimakio agrafa 6 | Lamianow.gr

klimakio agrafa 7 | Lamianow.gr

klimakio agrafa 8 | Lamianow.gr

klimakio agrafa 9 | Lamianow.gr

klimakio agrafa 10 | Lamianow.gr

klimakio agrafa 11 | Lamianow.gr

klimakio agrafa 12 | Lamianow.gr

klimakio agrafa 13 | Lamianow.gr

klimakio agrafa 14 | Lamianow.gr

klimakio agrafa 15 | Lamianow.gr

Με πληροφορίες από το agrinionews.gr

Share This Article
Δεν υπάρχουν Σχόλια

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *