Πρόκειται για άνδρα 53 χρονών που βρέθηκε από τους οικίους του μέσα σε μια λίμνη αίματος περίπου στις 08.00 το πρωί στο σπίτι του. Δίπλα του το μαχαίρι με το οποίο είχε κόψει τις φλέβες του.
Άνδρες του ΕΚΑΒ τον μετέφεραν στο νοσοκομείο Άργους για τα περαιτέρω. Στο σημείο έφτασε αυτοκίνητο με άνδρες της Αστυνομίας αλλά και της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας.
Πηγή: argonafplia.gr

Σημείωση: Τα σχόλια που εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα αποτελούν προσωπικές απόψεις των χρηστών που τα δημοσίευσαν και δεν εκφράζουν απαραίτητα τις θέσεις ή απόψεις του Lamianow.gr.
Σε ορισμένες περιπτώσεις, σχόλια που έχουν διατυπωθεί δημόσια σε κοινωνικά δίκτυα ενδέχεται να εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα, όταν έχουν δημοσιευθεί κάτω από σχετικές αναρτήσεις του ίδιου άρθρου. Το Lamianow.gr δεν φέρει ευθύνη για το περιεχόμενο αυτών των σχολίων.
Αν κάποιο σχόλιο θεωρείτε ότι παραβιάζει δικαιώματα, είναι προσβλητικό ή έχει αποσυρθεί από την αρχική του πηγή, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο lamianow.gr@gmail.com για την άμεση αφαίρεσή του.